BEAUTY

Αν σου αρέσουν τα floral αρώματα, αυτό είναι το must have προϊόν για το καλοκαίρι

Αγαπάμε το καλοκαίρι, αλλά μας αρέσει εξίσου και η άνοιξη. Από τη μία τα ηλιοβασιλέματα στην παραλία, οι διακοπές και τα κοκτέιλς δίπλα στο κύμα και από την άλλη πλευρά οι floral μυρωδιές, η φύση που οργιάζει, τα λουλούδια. Η Nuxe μας βγάζει από το δίλημμα. Το εμβληματικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse ντύθηκε στα ροζ και απέκτησε ένα νέο αισθησιακό άρωμα, κάνοντας πιο floral το καλοκαίρι μας.

 

«Δημιούργησα αυτό το νέο άρωμα για το Huile Prodigieuse για να προσφέρω στις γυναίκες δύο διαφορετικές αρωματικές επιλογές, ώστε να μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τη διάθεσή τους. Από το εμβλήματικό άρωμα έχουν αφαιρεθεί οι ζεστές, ηλιόλουστες νότες για να αποκαλυφθεί μια γλυκιά, βελούδινη και αισθησιακή βάση, σε μία floral ιδιοσυγκρασία που είναι εξίσου εθιστική» αναφέρει χαρακτηριστικά η Aliza Jabes, CEO και Founder της Nuxe Group.

Στην πραγματικότητα, το καινούργιο άρωμα του Huile Prodigieuse- το οποίο έχει την ίδια φυσική σύνθεση με το κλασικό- είναι  ένα μπουκέτο από νότες λουλουδιών που συμπεριλαμβάνει χαρούμενες νότες ανθισμένης μανόλιας. Αυτή η floral καρδιά, έρχεται σε μία βάση από white musks και πικάντικες νότες εσπεριδοειδών: μια παιχνιδιάρικη αρμονία του grapefruit συνδυάζοντας αιθέρια έλαια από λεμόνι, πορτοκάλι και περγαμόντο, αρωματικά άνθη πορτοκαλιάς αλλά και νότες Petitgrain. Ενυδατώνει, επανορθώνει, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, ομορφαίνει το δέρμα αλλά και τα μαλλιά, αφήνοντας μια απαλή αίσθηση. Plus: Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.