DREW BARRYMORE

Drew Barrymore: Τι κάνει στο πρόσωπό της για να κρύψει 8 ώρες αϋπνίας

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Είναι μητέρα δύο παιδιών και εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική, η Drew Barrymore από το 2013 δηλώνει (και) επιχειρηματίας μιας κι έχει τη δική της εταιρεία ομορφιάς, The Flower Beauty, στην οποία έχει αφοσιωθεί το τελευταίο διάστημα. Βασικός στόχος του brand της, άλλωστε, είναι να αισθανθούν οι γυναίκες όμορφες, προβάλλοντας η καθεμιά την ιδιαιτερότητά της. Και όπως καταλαβαίνεις, έχοντας όλες αυτές τις υποχρεώσεις, πολύ συχνά οι 8 ώρες ύπνου φαντάζουν όνειρο, με αποτέλεσμα τα σημάδια κούρασης και ταλαιπωρίας να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Drew σε νιώθουμε, σε αισθανόμαστε.

Το ζητούμενο είναι ένα σε όλες αυτές τις περιπτώσεις: Πώς καλύπτει κάθε γυναίκα τα σημάδια της κούρασης; Ποια beauty tricks ακολουθεί για να δείχνει το πρόσωπό της πιο φωτεινό και ξεκούραστο σα να έχει κοιμηθεί ένα φουλ οκτάωρο;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, η Drew απάντησε σε σχετιική ερώτηση και εμείς σου μεταφέρουμε ακριβώς το beauty trick της:

«Η έλλεψη ύπνου είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα. Οι ρυθμοί ζωής είναι τόσο φρενήρεις για τους περισσότερους ανθρώπους και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος μέσα στην ημέρα για να ξεκουραστούμε και να καλύψουμε το κομμάτι του ύπνου. Ανησυχώ που δείχνω πάντα κουρασμένη, σε σημείο που πιστεύω πως ακόμη και ένα full face makeup θα με κάνει να δείχνω ακόμη πιο κουρασμένη. Έτσι, επιλέγω ένα πιο light μακιγιάζ: Λίγο concealer κάτω από τα μάτια, ένα πολύ ελαφριάς κάλυψης υγρό foundation και μία απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη και τα ζυγωματικά».

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP