ΦΡΥΔΙΑ

Η DIY συνταγή της Κυριακής: Πανεύκολο serum για πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες

Μακριές βλεφαρίδες και πυκνά φρύδια, αυτό είναι το ζητούμενο. Σίγουρα μία πολύ καλής ποιότητας μάσκαρα και μερικά έξυπνα προϊόντα για τα φρύδια (όπως μολύβι, σκιές ή μάσκαρα) μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε ένα ελκυστικό και άκρως σαγηνευτικό αποτέλεσμα στα μάτια μας. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μερικοί φυσικοί συνδυασμοί που μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη των τριχών σε βλεφαρίδες και φρύδια. Και επειδή είναι Κυριακή και το beauté επιβάλλεται, παρακάτω σου έχουμε μία DIY συνταγή για ένα πανεύκολο serum με δύο μόλις υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και θα σε βοηθήσουν σταδιακά στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες.

 

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι:

Μία κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο/ ή λάδι καρύδας

Μία κουταλιά της σούπας τζελ αλόης

Η προετοιμασία θα σου πάρει μόλις δύο λεπτά

Σε ένα μικρό γυάλινο μπολ, ανακάτεψε τα δύο υλικά μαζί μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής πάστα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας φρόντισε στην αρχή να το ζεστάνεις προκειμένου να ρευστοποιηθεί.

Το serum είναι είναι έτοιμο. Χρησιμοποίησε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και άπλωσέ το κατά μήκος των βλεφαρίδων σου. Δεν χρειάζεται να το ξεπλύνεις ενώ ιδανικό timing θα ήταν να το απλώνεις το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς.