BEAUTY TIPS

5 ανέξοδα DIY δώρα ομορφιάς για εσένα που δεν πρόλαβες να ψωνίσεις τίποτα

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τα δώρα έχουν την τιμητική τους. Έχεις ήδη κάνει τις λίστες με τα δώρα για το σύντροφό σου, για τους γονείς σου, για τα αδέρφια σου, ακόμη και για την πιο «δύσκολη» φίλη σου, όμως, δεν πρόλαβες να τα πάρεις όλα. Τα καταστήματα είναι κλειστά και εσύ για κανένα λόγο δεν θέλεις να πας στο τραπέζι με «άδεια χέρια» aka χωρίς δώρο.

 

 

Ναι ξέρω τι σκέφτεσαι. Ένα μπουκάλι κρασί, ένα κουτί μελομακάρονα ή ακόμη καλύτερα δίπλες είναι πάντοτε μία safe επιλογή να πάρεις σε κάποιον αυτές τις ημέρες, αλλά θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, επιλέγοντας κάτι διαφορετικό, πιο fun.

Διάθεση και χρόνο έχεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκιμάσεις την τύχη σου με μερικές τέλειες DIY συνταγές ομορφιάς  με φυσικά υλικά από την κουζίνα σου που μπορείς να κάνεις την τελευταία στιγμή; Άλατα για το μπάνιο, scrub και butter σώματος είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρεις στο παρακάτω βίντεο.

Πήγαινε στη κουζίνα, πάτα play στο βίντεο και τσέκαρε τις παρακάτω 5 συνταγές ομορφιάς με  που μπορείς να κάνεις μόνη σου.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σου έχω ξαναπεί, η κίνηση είναι που μετράει περισσότερο και όχι τόσο η αξία. Εξάλλου, το να προσφέρεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα δε σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να έχεις ξοδέψει μία περιουσία στα μαγαζιά.