DISNEY

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της MAC είναι εμπνευσμένη από την αγαπημένη μας Disney ταινία

Η καλή beauty μέρα από το πρωί φαίνεται. Και όταν η μέρα σου ξεκινά με το νέο πως η MAC πρόκειται να κυκλοφορήσει μία συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την αγαπημένη σου Disney ταινία (εδώ Vivianes, βλέπε Aladdin),  έναν ενθουσιασμό και μόνο στην ιδέα της παραμυθένιας συλλογής τον αισθάνεσαι.

 

Το αγαπημένο beauty brand λοιπόν, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Disney και πιο συγκεκριμένα για τη νέα ταινία Aladdin και τη δημιουργία της limited edition Aladdin Collection x MAC, μιας συλλογής μακιγιάζ εμπνευσμένη από το μαγικό λυχνάρι, την ομορφιά της Jasmine και τα αραβικά μοτίβα.

 

Η συλλογή αποτελείται από 3 καλλυντικά, ένα κραγιόν σε μία φούξια απόχρωση, ένα bronzer και μία παλέτα ματιών με εννιά φανταστικές σκιές, ιδανικά για κάθε look πάνω στο «Μαγικό Χαλί» και όχι μόνο.

 

Όσο για τις συσκευασίες, κι αυτές θυμίζουν τα πλούσια μοτίβα και τα ζωντανά χρώματα της Άγκραμπα, όπου ξεδιπλώνεται η συναρπαστική ιστορία του Aladdin και της Jasmine. Η συλλογή Aladdin θα κυκλοφορήσει το Μάιο στα καταστήματα της MAC και online και εμείς ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε.