DIOR

Dior: Πώς θα δημιουργήσεις το φυσικό μακιγιάζ που είδες στην πασαρέλα του οίκου

«Η γυναίκα Dior για την Άνοιξη 2020 είναι έτοιμη να ζήσει στην εξοχή, αλλά θα το κάνει με στιλ. Τα ψάθινα καπέλα και οι πλεξούδες είχαν την τιμητική τους, ενώ τα καρό και ριγέ prints σε κοστούμια με παντελόνια αλλά και με σορτς και οι κοντές ολόσωμες φόρμες  μας μετέφεραν -με έναν περίεργο τρόπο- πίσω στην πραγματικότητα» μας εξηγούσε πριν λίγες μέρες η Κέλλυ Νόβακ, αναλύοντας το ύφος της συλλογής του γαλλικού οίκου για την επόμενη άνοιξη που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο της εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Κι όπως καταλαβαίνεις, τα beauty looks των μοντέλων δεν θα μπορούσαν παρά να είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Διάβασε ακόμη: H Maria Grazia Chiuri φυτεύει δέντρα στην πασαρέλα του Dior και παρουσιάζει μία από τις καλύτερες συλλογές του οίκου

Διατηρώντας την ισορροπία και την effortless κομψότητα για την οποία χαρακτηρίζονται οι Γαλλίδες, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior,για τη συλλογή Ready-to-Wear Άνοιξη- Καλοκαίρι 2020, απέφυγε τις υπερβολές και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και δημιούργησε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, δίνοντας έμφαση στη φωτεινή επιδερμίδα.

 

«Γι αυτή τη συλλογή, δημιούργησα ένα εξαιρετικά φρέσκο, φυσικό look με τέλεια, διάφανη, φωτεινή επιδερμίδα. Μόνο στα μάτια ‘εδωσα ένα πιο γαλλικό στιλ με μία λεπτή γραμμή eyeliner» εξήγησε χαρακτηριστικά ο ίδιος και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς δημιούργησε τα beauty looks που είδες στην πασαρέλα του οίκου.

 

Πώς θα πετύχεις μία φωτεινή φυσική επιδερμίδα, όπως αυτή των μοντέλων;

«Το κλειδί αυτού του look είναι το φρέσκο, τέλειο, δέρμα. Στην αρχή προετοίμασα  την επιδερμίδα με την Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme και ενίσχυσα τη λάμψη της με το Hydra Life Cooling Hydration Sorbet Eye Gel που έβαλα γύρω από τα μάτια. Έπειτα, εφάρμοσα το Dior Backstage Face & Body Primer που λειαίνει την επιδερμίδα, επιλέγοντας κάθε φορά την απόχρωση που ταίριαζε στο τόνο της επιδερμίδας των μοντέλων. Ως τελική πινελιά του μακιγιάζ, ψέκασα με το Life Fresh Reviver Water Mist σε ολόκληρο το πρόσωπο για να σταθεροποιήσω το μακιγιάζ. Το άπλωσα ελαφρώς για υπέροχη φωτεινότητα και έκανα διορθώσεις, όπου ήταν απαραίτητο με το Diorskin Foerver Undercover Concealer.

 

Τα μάτια τονίστηκαν απαλά με μία λεπτή γραμμή eyeliner που ακολουθούσε τη γραμμή των βλεφαρίδων του πάνω βλεφάρου, ενώ οι βλεφαρίδες απέκτησαν μια ελαφρά καμπύλη με το Dior Backstage Eyelash Curler. «Πέτυχα αυτή την κομψή και αιθέρια «γαλλική τσαχπινιά» χρησιμοποιώντας είτε το Diorshow on Stage Liner στην απόχρωση 091 Matte Black είτε το τζελ που μεταμορφώνει τη σκιά σε liner, σε συνδυασμό με την απόχρωση Matte Black της ολοκαίνουριας Dior Backstage Custom Eye Palette 001 Universal Neutrals, εφαρμόζοντας μία πολύ λεπτή γραμμή με το πινέλο».

 

Όσο για τα χείλη, έδειχναν πολύ φυσικά και ενυδατωμένα με το Dior Lip Maximizer,  διαλέγοντας όμως, ανάλογα με τον τόνο του δέρματος, τη σωστή απόχρωση ανάμεσα στα Pink, Rosewood, Beige.

imaxtree

 

Τέλος, τα μαλλιά επιμελήθηκε ο  Guido Palau χαρίζοντάς τους ένα νεανικό στυλ, δημιουργώντας δύο φαρδιές κοτσίδες που ξεκινούσαν από την κορυφή του κεφαλιού και κατέληγαν προς τους κροτάφους.