DEMY

Η Demy έκοψε τα μαλλιά της και πολύ μας αρέσει το νέο της hairlook

Η Demy είναι ένα από τα πιο στιλάτα κορίτσια της ελληνικής showbiz, που αποφεύγει, όμως τις extreme αλλαγές στο look της. «Προσωπικά έχω την ανάγκη να κάνω έστω μικρές αλλαγές στην εμφάνισή μου γιατί με αυτόν τον τρόπο ανανεώνομαι. Παράλληλα, με βοηθάει και στην εργασία μου γιατί η ανανέωση είναι αναγκαία στο επάγγελμα μου» μας είχε πει πριν καιρό και αυτός ήταν ο λόγος που όταν την είδαμε με το νέο της hairlook, ξαφνιαστήκαμε.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα κοντό καρέ, που καταλήγει λίγο πιο πάνω από τους ώμους της.

 

Κι αν είσαι πιστή των social media του Ladylike (αν όχι, κάνεις follow εδώ και τώρα!) θα είδες το νέο της hairlook σε πρώτη μετάδοση, όταν βρεθήκαμε στο event για την παρουσίαση του νέου αρώματος Cacharel, Yes I Am.

 

Μετά το κλασικό αγαπημένο Anais-Anais, που σηματοδότησε τους περισσότερους εφηβικούς έρωτες και του best-seller Amor Amor, που αποτέλεσε τη διακήρυξη της πρώτης αγάπης, η Cacharel κάνει focus στην πιο sexy, ανεξάρτητη και θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας, λανσάροντας το Yes I Am, ένα καθαρά λουλουδένιο αρωματικό ελιξίριο, που θα θέλεις να βάλεις στο μπουντουάρ σου. Στην ουσία είναι το πρώτο “πικάντικο Cremoso” άρωμα που αντιπαραβάλλει τον πικάντικο χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου κάρδαμου με μια γλυκιά κρεμώδη συμφωνία με αντίθετες νότες raspberry, μανταρινιού και δροσερές, λουλουδάτες νότες άνθους πιπερόριζας, γαρδένιας και γιασεμιού. Άλλος ένας λόγος που το αγαπήσαμε, το  μπουκάλι του σε σχήμα κόκκινου κραγιόν.

 

Εμείς κάνουμε like στο νέο hairlook και στο άρωμα!