Το τρικ για να έχουν οι μπούκλες σου διάρκεια

Πώς θα κάνεις τις μπούκλες σου να κρατάνε περισσότερο.

Είναι ίσως το μεγαλύτερο challenge όλων εμάς που δοκιμάζουμε την τύχη μας με το σίδερο μαλλιών και τις μπούκλες γενικότερα, πόσο μάλλον αν έχεις ολόισια μαλλιά όπως τα δικά μου, οπότε ο χρόνος παραμονής τους πάνω στο κεφάλι μου αρχίζει να μετρά αντίστροφα από την ώρα κιόλας της δημιουργίας τους. Κι αν νομίζεις πως η λακ είναι η μόνη που μπορεί να κάνει τις μπούκλες σου να διαρκούν, κάνεις λάθος. Το παρακάτω τρικ θα σε βοηθήσει να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα (aka μπούκλες με διάρκεια).

via GIPHY

 

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τμήματα και καθώς τα τυλίγεις σε μπούκλες με το ψαλίδι, φρόντισε αντί να τις ανοίξεις αμέσως με τα δάχτυλά σου, να τις κρατήσεις τυλιγμένες, στερώνοντάς τις με μεταλλικά κλιπς κομμωτηρίου. Αφού τυλίξεις όλα τα μαλλιά σου, περίμενε για 1-2 λεπτά, ψέκασε με τη λακ αν θέλεις να έχεις το χτένισμά σου ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και αφαίρεσε τα κλιπς. Στη συνέχεια πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στις μπούκλες και άνοιξέ τες όσο θέλεις, ανάλογα με το εφέ που θέλεις να πετυχείς.

Αν βέβαια θέλεις να επιταχύνεις τη διαδικασία, στα 1-2 λεπτά που πρέπει να περιμένεις, γύρισε το πιστολάκι στον κρύο αέρα και πέρασέ το πάνω από τα τυλιγμένα τμήματα. Στο τέλος, ολοκλήρωσε το look ψεκάζοντας με τη λακ ή το dry shampoo.

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις στις μπούκλες σου καλύτερο σχήμα αλλά και διάρκεια.

via GIPHY

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ