COACHELLA FESTIVAL

Coachella: Τα ωραιότερα χτενίσματα που είδαμε το πρώτο ΣΚ του φεστιβάλ

Μπορεί ο καιρός να μη θυμίζει σε τίποτα άνοιξη, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το Coachella Festival έρχεται να μας θυμίσει πως είναι Απρίλιος, η φύση είναι πανέμορφη, η θερμοκρασία έχει ανέβει και αρχίζει η σεζόν των μουσικών φεστιβάλ.

A-list celebrities, bloggers, διάσημα μοντέλα  και fans του μουσικού φεστιβάλ έδωσαν ραντεβού στο Palm Springs της California προκειμένου να απολαύσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα και καλλιτέχνες και το  πρώτο Σαββατοκύριακο δεν μας απογοήτευσε καθόλου ούτε από στιλιστικής πλευράς (δες τις διάσημες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε) ούτε από #beautyinspo.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, Coachella χωρίς εντυπωσιακά μαλλιά δε γίνεται. Οι tie-dye μπλούζες, ψυχεδελικά μοτίβα, καουμπόικες μπότες, oversized denim ρούχα, καυτά σορτς, μπικίνι μαγιό φορεμένα σαν τοπ και πολλά, πολλά κοσμήματα ήρθαν να συμπληρωθούν τέλεια με boho χτενίσματα, περίτεχνες πλεξούδες, rainbow hair, top knots, αλυσίδες και πολύχρωμες κορδέλες στα μαλλιά. Τα αξεσουάρ των ’90s έχουν την τιμητική τους και παρακάτω θα βρεις τα #festivalhair που μας ενθουσίασαν και έχουμε ήδη αποθηκεύσει στο κινητό μας.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/justinemarjan