CHIARA FERRAGNI

Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Chiara Ferragni

Στις αρχές Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Fedez σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε στην πόλη Νότο στη Σικελία. Ο λόγος για την Chiara Ferragni η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τα τρία νυφικά της, όσο και με το ρομαντικό, πολύ φυσικό makeup look της. Aκολουθώντας το κανόνα του «less is more», η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απέφυγε τις υπερβολές, μένοντας πιστή στο signature look της: Λαμπερή αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ροζ αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη και έντονες βλεφαρίδες, δια χειρός του προσωπικού της φίλου και makeup artist που εμπιστεύεται σε κάθε εμφάνισή της, Manuele Mameli.

Κι όλη αυτή η εισαγωγή γιατί η Chiara ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, αποφάσισε να πειραματιστεί λίγο παραπάνω με το μακιγιάζ της και να φορέσει μία πιο έντονη απόχρωση στα μάτια της και πολύ μας άρεσε. Για το fashion show του Οίκου Moschino, λοιπόν, η fashion blogger με τη βοήθεια του Manuele αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ροζ glitter cat eye look, που ταίριαζε άψογα με το ροζ outfit της αλλά και την απόχρωση στα χείλη της, δίνοντας ένα πιο glam disco αέρα στο look της.

 

Get the look

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την τέλεια ροζ glitter απόχρωση για να αντιγράψουμε το ροζ glitter cat eye της Chiara στην ολοκαίνουργια Cover Shot Bold Glitter παλέτα ματιών της Smashbox που αφήνει βελούδινο τελείωμα με απίστευτα αστραφτερό αποτέλεσμα. Άλλωστε, σε αυτή την παλέτα οι σκιές έχουν σχεδιαστεί για να λάμπουν.

Άπλωσε τη σκιά στο πάνω μέρος του βλεφάρου με το πινέλο, σαν να κάνεις cat eye look και στη συνέχεια πέρασέ το στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων, δημιουργώντας ένα πιο smokey εφέ. Τέλος, ολοκλήρωσε το look με δύο στρώσεις από τη SuperFan Mascara της Smashbox που διαχωρίζει απόλυτα τις βλεφαρίδες μεταξύ τους χωρίς να «βαραίνει» το βλέμμα ή να δημιουργεί κόμπους.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/chiaraferragni