CHARLIZE THERON

Βήμα- Βήμα: Πώς θα αντιγράψεις το λαμπερό μακιγιάζ της Charlize Theron

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Charlize Theron θα παραμένει μία από τις πιο κομψές και όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Τι κι αν ξυπνάει κάθε μέρα- όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της- στις 5:45 το πρωί για να ετοιμάσει τα παιδιά της για το σχολείο, παραμένει τόσο λαμπερή στα 43 της που πολλές νεότερες θα ζήλευαν (μέσα σε αυτές και εμείς). Αυτός  είναι και ο βασικότερος λόγος που όταν είδαμε το μακιγιάζ που έκανε στα Indiewire Honors δια χειρός της makeup του οίκου Dior Sabrina Bedrani, θέλαμε να το αντιγράψουμε.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Για το συγκεκριμένο look επέλεξα να δώσω έμφαση στα μάτια της Charlize. Αρχικά προετοίμασα την επιδερμίδα της απλώνοντας διαδοχικά  το Dior Prestige – La Micro Huile de Rose, που στην ουσία είναι το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής που αναπληρώνει την επιδερμίδα με εξαιρετική ενέργεια και την Dior Prestige La Crème που την αναζωογονεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα το Diorskin Forever  στην απόχρωση #030 medium beige και το Diorskin Forever Undercover Concealer στην απόχρωση #020 light beige. 

 

Στα μάτια άπλωσα δύο αποχρώσεις: Πρώτα μία λαμπερή, χάλκινη απόχρωση, τη Dior Backstage Eye Palette #001 Warm Neutrals σε όλη την επιφάνεια των βλεφάρων, καθώς και κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων και στη συνέχεια πρόσθεσα μία λιλά απόχρωση από τη  Dior Backstage Eye Palette #002 cool neutrals στην εξωτερική γωνία και την άπλωσα με κατεύθυνση προς τα μέσα. Δημιούργησα μία γραμμή στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων με το αδιάβροχο Dior Eyeliner στην απόχρωση  No. 594 (ένα έντονο καφέ).

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών περνώντας δύο στρώσεις με τη Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume #090 Black μάσκαρα. Όσο για τα χείλη, εφάρμοσα το Rouge Dior στην απόχρωση #169 (Grege 1947- μπεζ) σε όλη την επιφάνεια και πρόσθεσα το Dior Addict Lip Maximizer#001, ένα πολύ απαλό ροζ.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP