ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

8 CC κρέμες για να διαλέξεις ποια σου ταιριάζει

Μετά τις ενυδατικές με χρώμα και τις BB κρέμες, οι CC κρέμες (από το Color Correcting ή Complexion Corrector) έρχονται να «πατήσουν» πάνω στις ιδιότητες των προηγούμενων (aka ενυδάτωση, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αντιγηραντική δράση) και να τελειοποιήσουν την επιδερμίδα καλύπτοντας τις όποιες ατέλειες όπως κοκκινίλες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, κηλίδες. Χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας  και έχουν πιο πλούσια, παχύρευστη σύνθεση σε σχέση με τις ΒΒ, γεγονός που τις καθιστά must-have ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα. Κι αν είσαι ένα κορίτσι που ενστερνίζεται τη φιλοσοφία του «less is more» στη beauty ρουτίνα του, τότε οι CC κρέμες είναι η τέλεια εναλλακτική του foundation. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε αυτές που έχουμε ξεχωρίσει και στις παρουσιάζουμε. Η επιλογή δική σου.

Chanel CC Cream

 

Έρχεται να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη της γυναικείας επιδερμίδας συνδυάζοντας 5 υπερδυνάμεις. Βελτιώνει διακριτικά την απόχρωση της επιδερμίδας προσφέροντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ενυδατώνει χάρη στη νέα μορφή υαλουρονικού οξέος, διορθώνει τις κηλίδες, παρέχει απόλυτη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, τα σημάδια της γήρανσης, την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ τέλος, ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας χάρη στη  βιταμίνη C. Πιο ενυδατωμένη, ομοιόμορφη και φωτεινή, μέρα με τη μέρα.

Bioten Skin Moisture CC Cream

 

Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και τη διατηρεί λαμπερή κατά τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στα μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και στα προηγμένα φυτικά συστατικά. Παράλληλα, καλύπτει ατέλειες, όπως σπυράκια, κηλίδες, σημάδια κόπωσης και λεπτές γραμμές ενώ φωτίζει την επιδερμίδα αναδεικνύοντας το φυσικό της τόνο.

Clinique Superdefense CC Cream SPF30

 

Καθόλου λιπαρή και με αντηλιακή προστασία, ενυδατώνει, χαρίζοντας μία πολύ υγιή λάμψη στην επιδερμίδα.

Korres Colour Correcting Cream SPF30

 

Από την αγαπημένη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές, αυτή η ενυδατική κρέμα με χρώμα και αντηλιακή προστασία, προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτοντας τις ατέλειες ενώ παράλληλα αφήνει ένα διακριτικό άρωμα.

La Roche Posay Rosaliac CC Creme

 

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα με τάση για ερυθρότητα,  αυτή CC με SPF 30 θα καλύψει άμεσα και θα διορθώσει όλες τις ατέλειες και τις κοκκινίλες  ανεξάρτητα από την ένταση, την έκταση και τη συχνότητά τους. Η απόχρωσή της προσαρμόζεται στη φυσική χροιά του δέρματος, ενώ απλώνεται εύκολα και γρήγορα.

Erborian CC Crème à la Centella Asiatica

 

Εμπλουτισμένη με ένα από τα πιο σημαντικά αναζωογονητικά βότανα στην Αγιουρβεδική ιατρική, την Ασιατική Σεντέλα, προσφέρει λάμψη, προστασία και ενυδάτωση ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ομοιόμορφη κάλυψη των λεπτών γραμμών, λειαίνοντας ορατά την επιδερμίδα. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Darphin CC Cream Instant MultiBenefit Care

 

Συνδυάζοντας χρωστικές νέας γενιάς και μικρομόρια μαργαριταριών χαρίζει άψογη, ματ όψη ενώ περιποιείται το πρόσωπο και το προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία με μία μόλις κίνηση. Έχει μεταξένια υφή και γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Youth Lab. CC Complete Cream SPF 30

 

Κανονική, ξηρή ή λιπαρή επιδερμίδα;  Βρες τη CC που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Το καλύτερο; Εναρμονίζεται στο τόνο της επιδερμίδας σου ενυδατώνοντάς την άμεσα και μακροπρόθεσμα.