BAFTA AWARDS

Η Cate Blanchett εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί των BAFTA με το νέο χρώμα των μαλλιών της

Vianney Le Caer/Invision/AP

Δεν είναι μόνο οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων κυριών ή οι λεπτομέρειες στο beauty look τους που ξεχωρίζουμε κάθε φορά από το κόκκινο χαλί. Είναι και οι μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις- αλλαγές στο look τους ενόψει της μεγάλης βραδιάς. Και όπου μεγάλη βραδιά σημείωσε το κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα την εμφάνιση της Cate Blanchett.

Κι αυτό γιατί, η μέχρι πρότινος ξανθιά ηθοποιός αποφάσισε να περάσει στην αντίπερα όχθη και να υιοθετήσει μία σκούρα καστανή, σοκολατένια απόχρωση στα μαλλιά της, κάνοντας το ντεμπούτο της με το νέο της hairlook στο red carpet.

 

Κι όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν πολλοί αυτοί που την αναγνώρισαν με την πρώτη ματιά κατά την άφιξή της.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Christopher Kane και μεγάλα κοσμήματα, η 49χρονη άφησε τα μαλλιά της κάτω δημιουργώντας μερικές αρκετά χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα και βαθιά πλάγια χωρίστρα, δείχνοντας τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

 

Ο hair colourist Nicola Clarke ήταν αυτός που επιμελήθηκε την αλλαγή στα μαλλιά της, ενώ η  Morag Ross το μακιγιάζ της. Μάλιστα, η make-up artist στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram εξήγησε πως πρόκειται για μία προσωρινή αλλαγή για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

 

Πώς σου φαίνεται με αυτή την απόχρωση στα μαλλιά της; Πώς προτιμάς την Cate; Εμάς πάντως, μας άρεσε πολύ!

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP