CATE BLANCHETT

Get the look: Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Cate Blanchett

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η πρεμιέρα της ταινίας ''Ocean's 8'' δεν ήταν μία απλή καθημερινή πρεμιέρα ταινίας, βράδυ Τρίτης. Όπως πολύ σωστά επισημάναμε κάποια συνεννόηση πρέπει να υπήρξε, κάποια τηλεφωνήματα θα έγιναν πριν από την πρεμιέρα  και όλες οι διάσημες κυρίες του Hollywood εμφανίστηκαν υπέρλαμπρες. Μέσα στις αγαπημένες μας ήταν ξεκάθαρα και η Cate Blanchett. Και δεν ήταν μόνο το όλο παγιέτα κοστούμι της, ήταν και το μακιγιάζ της! Κι αν το λάτρεψες όσο εμείς, παρακάτω θα βρεις όλα τα βήματα και τα προϊόντα προσώπου που χρησιμοποιήθηκαν για πετύχεις και εσύ ένα αντίστοιχο makeup look.

A post shared by Ocean’s 8 (@oceans8movie) on

 

 

Για να προετοιμάσει την επιδερμίδα σωστά η ηθοποιός που πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε και επισήμως πως είναι η πρώτη Global Beauty Ambassador του brand, εφάρμοσε αρχικά το Crema Nera Supreme Reviving Serum και έπειτα την Crema Nera Extrema Supreme Reviving Cream το απόλυτο δίδυμο αντιγήρανσης, θρέψης και λάμψης από τον Giorgio Armani, που καταπολεμά τις ρυτίδες, συσφίγγει, δίνει ζωή και λάμψη στο πρόσωπο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν το υγρό foundation Power Fabric στην απόχρωση #2 (Fair, Golden) που δίνει πλήρη κάλυψη με ελαφρύ ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και το  ειδικά μελετημένο concealer για να σβήνει τους μαύρους κύκλους, τις σκιές και τις κοκκινίλες, High Precision Retouch Concealer.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Στα μάτια, η αρχή έγινε βάζοντας ένα touch από την ασημένια σκιά  Eyes To Kill Solo στην απόχρωση #12, στο πάνω κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική κόγχη του ματιού, ενώ στις εξωτερικές γωνίες χρησιμοποιήθηκε το  Smooth Silk Eye Pencil σε μία γκρι σκούρα απόχρωση (#8). Το μακιγιάζ των ματιών ολοκληρώθηκε με μερικές στρώσεις από την Eccentrico Mascara στην απόχρωση #1. Τέλος, στα ζυγωματικά δόθηκε μια λάμψη φρεσκάδας με το νέο Neo Nude A-Blush #30, ενώ για τα χείλη η ηθοποιός προτίμησε τη nude ροζ απόχρωση και πιο συγκεκριμένα το Lip Magnet #507.

Πολύ μας άρεσες Cate. Μπράβο!

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP