CARA DELEVINGNE

Αυτά είναι τα νέα αγαπημένα κραγιόν της Cara Delevingne

Μπορεί να τη γνωρίσαμε και να την αγαπήσαμε γύρω στο 2009, μέσα από τον χώρο του μόντελινγκ, όμως τα τελευταία χρόνια η Cara Delevingne αποφάσισε να κάνει την ανατροπή δοκιμάζοντας την τύχη της στην υποκριτική.

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να είναι ένα κορίτσι που λατρεύουμε για το rock ύφος του, την επαναστατικότητα, την αυτοπεποίθηση, την αψεγάδιαστη επιδερμίδα, τις τολμηρές στιλιστικές επιλογές και τα φυσικά, πυκνά φρύδια του. Ένα κορίτσι που θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για τη beauty ρουτίνα του, τα μυστικά ομορφιάς, τις νέες συνεργασίες, τα προϊόντα και τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί, μέσα σε αυτά και τα κραγιόν που επιλέγει.

 

Πριν λίγο ανακοινώθηκε λοιπόν, πως η Cara συνεργάζεται ξανά με τον οίκο Dior ως το πρόσωπο του νέου κραγιόν, Dior Addict Stellar Shine, που δημιουργήθηκε από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ  Dior και αυτό το νέο μας ενθουσίασε διπλά. Αφενός γιατί θα δούμε ξανά την Cara να ποζάρει στον φακό με την ιδιότητά της ως μοντέλο, αφετέρου γιατί ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα νέα κραγιόν του γαλλικού Οίκου που υπόσχονται μία πρωτοποριακή λάμψη στα χείλη.

Stay tuned!