ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

5 βασικοί κανόνες ομορφιάς για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να νιώθεις όμορφη. Ο ήλιος και το σοκολατένιο χρώμα που χαρίζει σε κάνει πιο γοητευτική και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα. Επομένως, δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να δείχνεις όμορφη. Εξάλλου οι κανόνες αλλάζουν το καλοκαίρι και κάνουν την περιποίησή σου πιο εύκολη.

Μην περνάς την ώρα σου μπροστά στον καθρέφτη και κέρδιζε χρόνο στην παραλία ακολουθώντας τις μικρές συμβουλές που θα βρεις παρακάτω.

1. Απλά ενυδάτωσε το πρόσωπό σου και μην το γεμίζεις με στρώσεις από προϊόντα. Ένα καλό, ενυδατικό αντηλιακό με χρώμα μπορεί να σε συνοδεύει παντού. Από τα πρωινά στην πόλη μέχρι τα μεσημέρια στην παραλία του νησιού.

2. Μη βάφεσαι έντονα. Ειδικά στις διακοπές ούτε εσύ αλλά ούτε κανένας άλλος δεν έχει όρεξη να βλέπει smokey eyes και μπορτνώ κραγιόν. Έχεις ένα ολόκληρο χειμώνα μπροστά σου γι’ αυτά.

3. Απέφυγε το styling των μαλλιών. Μπορείς να μη χρησιμοποιείς ακόμα και το σεσουάρ, αφού υπάρχουν προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά σου τέλεια, ακόμα κι αν τα αφήσεις να στεγνώσουν μόνα τους. Με αυτή τη ζέστη δεν είναι δύσκολο και εσύ θα αποφύγεις το μαρτύριο του στεγνώματος των μαλλιών με 35 βαθμούς.

4. Μη φοράς βαριά αρώματα. Οι έντονες μυρωδιές δεν ταιριάζουν με την καλοκαιρινή αύρα. Προτίμησε ένα body ή hair mist για να μυρίζεις όμορφα αλλά διακριτικά.

5. Απόφυγε να χρησιμοποιείς το bronzer σαν να είναι το μαγικό ραβδί που θα σε μεταμορφώσει σε καλλονή το καλοκαίρι. Θυμήσου ότι το έντονο μαύρισμα δεν είναι πια και τόσο in fashion. Με μέτρο λοιπόν το bronzer κορίτσια!