FOUNDATION

Το τρικ της Brie Larson με το foundation που θα κάνει την επιδερμίδα σου ακόμη πιο λαμπερή

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Οι εμφανίσεις των διάσημων κυριών στο red carpet εκτός από άφθονο #beautyinspo, αποτελούν πάντα μία πολύ καλή αφορμή για και για να μάθουμε- μέσω Instagram ή συνεντεύξεων- όλα τα μυστικά του look τους από το beauty team που το έχει επιμεληθεί.

Πριν λίγες μέρες, παργματοποιήθηκε στο Λονδίνο η πρεμιέρα της τανίας «Captain Marvel» και σίγουρα η παρουσία της Brie Larson μόνο απαρατήρητη θα μπορούσε να περάσει. Και δεν ήταν μόνο η Valentino δημιουργία που επέλεξε, ήταν το λαμπερό- πολύ μίνιμαλ- μακιγιάζ που ολοκλήρωνε τη chic εμφάνισή της.

 

«Θέλοντας να αναδείξουμε το ρομαντικό dramatic φόρεμα της και την εσωτερική λάμψη της Brie, κάναμε focus στην επιδερμίδα της!» είπε χαρακτηριστικά η Nina Park, Global Consulting Makeup Artist της Kiehl’s, που επιμελήθηκε το look της, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια το τρικ με το foundation που έκανε ακόμη πιο λαμπερή την επιδερμίδα της.

 

«Αυτό που στην ουσία κάναμε ήταν πως αναμείξαμε μια σταγόνα Glow Formula της Kiehl’s με το foundation της, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και λάμψη. Στη συνέχεια εφαρμόσαμε εκτός από το πρόσωπο και στο σώμα (πόδια, ντεκολτέ και χέρια) για ακόμη μία πιο υγιή, φυσική λάμψη.»

 

Με εκχύλισμα ροδιού, το Glow Formula Skin Hydrator προσφέρει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα και βελτιώνει σταδιακά τη φυσική της λάμψη, μειώνοντας ορατά την θαμπή όψη και ενισχύοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας για ένα look γεμάτο ενέργεια και λάμψη υγείας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP