ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ για να σου θυμίσει ότι “Η Πρόληψη Σώζει Ζωές”

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ, συμμετέχοντας έτσι στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies. Μαζί με πολλά ακόμα κτίρια παγκοσμίως που φωτίστηκαν σε ροζ χρώμα, το Καλλιμάρμαρο περνάει για ακόμα μία φορά τον μήνυμα της ελπίδας και θυμίζει σε όλες τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Φυσικά, ήμασταν κι εμείς εκεί, στην εκδήλωση για την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Σταδίου. Η Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder, Ελένη Μενεγάκη έκανε την ανακοίνωση υπό την μουσική που είχε συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά για αυτή τη στιγμή, ΄στελνοντας για ακόμα μια χρονιά το μήνυμα ότι ”Η Πρόληψη Σώζει Ζωές”.

Μαζί τους η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής και κύριος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» στήριξαν την εκδήλωση, τονίζοντας ακόμα μία φορά την την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και ευχαρίστησαν όλους για την υποστήριξή τους στην Εκστρατεία.

Για ακόμα μία φορά, η Ελλάδα δίνει το δικό της ηχηρό μήνυμα, θυμίζοντας σε όλες μας τη σημασία της πρόληψης και τη έγκαιρης διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.