BLAKE LIVELY

Blake Lively:Τι άλλαξε στο μακιγιάζ της από τότε που ήταν ένα Gossip Girl

Είναι απο τις στιγμές που αναρωτιέσαι πώς το έκανες αυτό τότε. Και όπου «το» σημείωνε μακιγιάζ, χτένισμα, κούρεμα, στυλιστικές επιλογές κλπ, όταν κοιτάμε παλιές μας φωτογραφίες. Όχι, δεν είμαστε οι μόνες που θέλουμε να τις εξαφανίσουμε ή στην καλύτερη γελάμε μαζί τους. Η Blake Lively είναι ένα από τα διάσημα κορίτσια που συμπάσχουν ξεκάθαρα μαζί μας και δε διστάζουν να μοιραστούν τις παλιές «αστοχίες» τους προς γνώση και αποφυγή.  

 

Αυτή τη φορά, ο εδώ και πάνω από μία δεκαετία makeup artist της ηθοποιού, Kristofer Buckle, μίλησε στο Refinery 29 αποκαλύπτοντας πόσο άλλαξε το μακιγιάζ της Blake από τότε που ήταν ένα Gossip Girl.

 

«Όταν η Blake ήταν πιο μικρή, ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το μακιγιάζ. Βασικά, τα ήθελε όλα: βλεφαρίδες, contouring, έντονο περίγραμμα στα χείλη- έτσι όταν κοιτάμε πίσω στα posters από το Gossip Girl γελάμε, γιατί φαίνεται πολύ «φορτωμένη». Τώρα, όλο το look της είναι πολύ πιο χαλαρό, εκτός αν μιλάμε για κάποιο event, όπως το Met Gala».

 

 Και συνεχίζει:«Αν είσαι σε μία βιομηχανία τόσο καιρό,  όσο η Blake, δεν μπορείς να κάνεις  το ίδιο μακιγιάζ σε κάθε σου εμφάνιση. Παρόλα αυτά, εγώ (ως makeup artist)  κρατάω τόσα χρόνια τον τρόπο που δουλεύω μαζί της, απλά προσαρμόζω τις υφές, έτσι ώστε το look της να δείχνει πιο μοντέρνο. Για παράδειγμα, πάντα θέλαμε να κάνουμε τις βλεφαρίδες της να δείχνουν πιο έντονες. Παλαιότερα, το πετυχαίναμε απλώνοντας αρκετές στρώσεις με τη μαύρη μάσκαρα. Τώρα, όταν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στα μάτια της, απλά δημιουργούμε μία αντίθεση με τις  βλαφαρίδες, περνώντας στα βλέφαρα μία ιριδίσουσα σκιά. Έτσι, το makeup look της δείχνει πιο μοντέρνο. Επίσης, πλέον χρησιμοποιούμε  καφέ μάσκαρα και όχι μαύρη, μιας και τώρα προτιμά ένα πιο απαλό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες της. Αυτές βέβαια, οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν το look διαφορετικό.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/blakelively