4 μυστικά ομορφιάς των celebrities

Οι συνήθειες των stars λίγο πριν κοιμηθούν.

Βλέπεις αυτό το όμορφο χαμόγελο της Blake Lively και το φυσικά λαμπρό πρόσωπο της Gwyneth Paltrow και αναρωτιέσαι πως τα καταφέρνουν. Τι κάνουν άραγε πριν ξαπλώσουν στο κρεβάτι τους; Εσύ βάζεις την κρέμα σου -ελπίζω!- αυτές όμως δεν αρκούνται μόνο σε αυτή.

 

Η Blake Lively έχει πάντα ένα λαμπερό χαμόγελο και κατάλευκα δόντια. Πάντα δείχνει ξεκούραστη και φυσικά όμορφη. Πως γίνεται αυτό; Η ίδια το αποδίδει στη αδυναμία της στη μαύρη σοκολάτα και δηλώνει ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν φάει λίγα κομμάτια, ενώ το πρωί δεν λέει όχι σε μία κούπα ζεστή σοκολάτα.

 

Η Gwyneth Paltrow από την άλλη έχει δημιουργήσει ολόκληρη σχολή σχετικά με τη φυσική ομορφιά της. Το πρόσωπό της δείχνει μονίμως ήρεμο και αν και μητέρα 2 παιδιών και πολυάσχολη επιχειρηματίας, η Gwyneth μοιάζει δροσερή και φρέσκια. Αν είσαι περίεργη για το πως τα καταφέρνει μάθε ότι η ίδια το αποδίδει στην ιεροτελεστία που ακολουθεί στο ντους κάθε βράδυ. Η ηθοποιός κάνει μπάνιο με οργανικά άλατα καθώς και μασάζ σε σημεία που σε χαλαρώνουν όπως είναι ο αυχένας.

 

Η Jennifer Aniston δεν ακολουθεί καμία ρουτίνα με κρέμες, μαντζούνια και διατροφή. Αυτό που την κρατά ήρεμη μέσα κι έξω είναι ο διαλογισμός, τον οποίο όταν δεν κάνει βλέπει τη διαφορά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Πολλοί είναι οι ρόλοι που έχει η Jaime King, αλλά καταφέρνει να είναι πάντα σε φόρμα. Είναι ηθοποιός, μοντέλο και πολυάσχολη μαμά αλλά η εμφάνισή της είναι πάντα αψεγάδιαστη. Δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο όμως. Απλά δεν κοιμάται ποτέ χωρίς να καθαρίσει καλά το πρόσωπό της. Πριν κοιμηθεί ακολουθεί πάντα μία περιποίηση για το πρόσωπό της όσο εξαντλημένη κι αν νιώθει.

Κάποιες το παρακάνουν, κάποιες άλλες απλά είναι τυπικές αλλά όλες έχουν το δικό τους μυστικό. Εσύ μπορείς σίγουρα να ξεκινήσεις με τη συνήθεια της Jaime King και  βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ