BEAUTY

Black Friday: Τop 10 αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς στα οποία είναι ευκαιρία να επενδύσεις

Η Black Friday είναι (επιτέλους) εδώ. Και αφού σε κατευθύναμε με τα e-shops στα οποία θα βρεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά με έκπτωση έως και 50%, ήρθε η στιγμή να γίνουμε πιο συγκεκριμένες και να μιλήσουμε για iconic προϊόντα ομορφιάς. Προϊόντα που έχουν αγαπηθεί χρόνια τώρα από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, beauty bloggers, celebrities, hair και makeup experts, έχουν γραφτεί και αναλυθεί και κάπως έτσι έχουν ανακηρυχθεί best-seller. Εμείς με δυσκολία ξεχωρίσαμε 10 από αυτά (πίστεψέ με η λίστα είναι μεγαλύτερη) και στα παρουσιάζουμε ευθύς, μιας και η μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες, ενδείκνυται για έξυπνες αγορές και ανανέωση του μπουντουάρ μας.

Πρέσα μαλλιών

  GHD, ghd Platinum+ (199,00 €)

 Δεν χρειάζονται συστάσεις για τις πρέσες μαλλιών της ghd. Αν και τελευταία προσθήκη στο portfolio του brand έχει γίνει ήδη η αγαπημένη μας για τον απλούστατο λόγο ότι είναι η πιο έξυπνη πρέσα μαλλιών που έχουμε δοκιμάσει ποτέ μας. Αναγνωρίζει, σέβεται και προσαρμόζεται κάθε φορά, στις ανάγκες και τη διαφορετική ποιότητα των μαλλιών, τα προστατεύει, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας, αφήνοντάς τα έως και 70% πιο δυνατά.

Αντιοξειδωτικός Ορός

SkinCeuticals, C E Ferulic (141.80 €)

 Ένας επαναστατικός αντιοξειδωτικός ορός που προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες, συσφίγγει και αποκαθιστά τα λιπίδια στην επιδερμίδα και εφαρμόζεται πριν από την εφαρμογή της καθημερινής κρέμας. Η καθημερινή αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία από μέσα & από έξω.

Ενυδατική Κρέμα

La Mer, Crème de la Mer (228,00 €)

 Η θρυλική Crème de la Mer γεννήθηκε από τη θάλασσα για να μεταμορφώσει το δέρμα κυριολεκτικά. Η σφριγηλότητα επανέρχεται, οι γραμμές, οι ρυτίδες και η εμφάνιση των πόρων μειώνονται, η επιδερμίδα σας γίνεται άμεσα πιο νεανική. Ακόμα και οι πιο ξηρές επιδερμίδες αναζωογονούνται, αποκαθίσταται η υγρασία, ενώ η επιδερμίδα ανακουφίζεται  από  ευαισθησίες.

Foundation

Giorgio Armani Beauty, Luminous Silk Foundation (42,42 €)

 Από το 2000 που λανσαρίστηκε, αυτό το υγρό makeup είναι ανάμεσα στα best sellers του μακιγιάζ Armani- και όχι τυχαία. Έχει ανάλαφρη υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

Παλέτα σκιών

Urban Decay, Naked Heat (40,12 €)

Η πιο καυτή παλέτα που έχει κυκλοφορήσει η Urban Decay. 12 φυσικές, διακριτικές και εντελώς νέες κεχριμπαρένιες αποχρώσεις της καινούργιας μας παλέτας για να δημιουργήσεις ατέλειωτα λουκ.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις από μια σειρά σαγηνευτικών καφέ τόνων όπως το κρεμώδες ματ σοκολατί με κόκκινους υποτόνους, καθώς και ανάμεσα σε βαθιές πορτοκαλί και καστανές αποχρώσεις και να δημιουργήσεις μοναδικά looks.

 

Highlighter

Kat Von D,Metal Crush Extreme Highlighter Palette  (19,97 €)

Μια παλέτα με σκιές λάμψης σε συλλεκτική έκδοση που αποτελείται από 3 μεταλλικές αποχρώσεις για αντανάκλαση του φωτός σε όλες τις γωνίες: Η Gammaray, ένα πρισματικό ροδακινί με ροζ και χρυσές παγιέτες, η Helix, ένα οπάλι με παγιέτες σε χρυσό και ασημί και η Roseshock, ένα ροζ περλέ με παγιέτες σε αποχρώσεις του ροζ και της λεβάντας. 

Κραγιόν

MAC, Retro Matte Lipstick στην απόχρωση Ruby Woo (13,65€)

Κάνοντας κουβέντα για κόκκινα κραγιόν, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην απόχρωση Ruby Woo της MAC. Είναι το προϊόν που το ζητάμε με την απόχρωσή του, το αναγνωρίζουμε μέσα σε χιλιάδες και κάνει τα χείλη μας να δείχνουν super sexy.

Διάφανη πούδρα σεταρίσματος

Laura Mercier, Translucent Loose Setting Powder (29,61 €)

Όταν μιλάμε για πούδρες σεταρίσματος, σίγουρα μέσα στις iconic δε γίνεται να μην συμπεριλάβουμε την Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier. Είναι η διάφανη πούδρα που αγοράζουμε ξανά και ξανά και στην οποία ορκίζονται μερικές από τις πιο γνωστές beauty influencers παγκοσμίως.

Highlighter και concealer

  YSL, Touche Éclat Face Highlighter Pen (27,04 €)

Ένα από τα iconic και best seller προϊόντα ομορφιάς του YSL, που χαρίζει 8 ώρες ύπνου με ένα κλικ. Highlighter και concealer, με αποτέλεσμα την τέλεια λάμψη στο πρόσωπο. Θα αντισταθείς;

Ορός Νύχτας

Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (68,80 € τα 30ml)

Τι πιο όμορφο, από το να ξυπνάς και η επιδερμίδα σου να είναι πιο λεία, ξεκούραστη και νεανική από ποτέ; Μην ψάχνεις για μαγικά ραβδάκια, το Advanced Night Repair είναι δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο να μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των βασικών σημαδιών γήρανσης. Οι γραμμές και οι ρυτίδες είναι εμφανώς μειωμένες και η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία, ενυδατωμένη και σφριγηλή υφή, ενώ δείχνει πιο υγιής, πιο αναζωογονημένη και πιο ξεκούραστη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram//intuitiveglow