ΔΕΡΜΑ

Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου ανεξάρτητα από το πού θα πας διακοπές

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη στιγμή που θα κάτσεις στο κατάστρωμα ατενίζοντας τη θάλασσα. Προκειμένου όμως να απολαύσεις το καλοκαίρι που σου αξίζει και το βασικότερο να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, τσέκαρε ότι στη βαλίτσα σου εκτός από τα βασικά- aka μαγιό και αντηλικά- υπάρχουν τα παρακάτω προϊόντα, που θα χαρίσουν στο δέρμα και τα χείλη σου τη φροντίδα που τους αξίζει και στις διακοπές σου!

Ο σύμμαχός σου για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα έως και 48 ώρες: Body Lotion/ Κρέμα Σώματος

Αν αγαπάς το άρωμα της βανίλιας και προτιμάς τις πιο ανάλαφρες υφές (όπως οι λοσιόν) στην ενυδάτωσή σου, τότε το Bioten body lotion-Beloved Vanilla είναι αυτό που έψαχνες τόσο καιρό.Με βασικό συστατικό του τη φυσική βανίλια, θα σε συνεπάρει με το άρωμά του, ενώ η μοναδική του φόρμουλα αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%). Plus, όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben,paraffin και colorants  free (0%). Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση για 48 ώρες και θα αισθανθείς την επιδερμίδα πιο απαλή από ποτέ. Αν πάλι α) έχεις πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα και β) λατρεύεις τη μυρωδιά της καρύδας, το Bioten body cream-Beloved Coconut με μοναδικό άρωμα καρύδας, θα σε ταξιδέψει από το πρώτο λεπτό! Έχει πιο παχύρευστη υφή και είναι ιδανικό για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Παράλληλα, η φόρμουλά του είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης και  paraben free (0%) προσφέροντάς σου την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης για 48 ώρες.

A post shared by Bioten Greece (@bioten_greece) on

 

Μην ξεχνάς τα χείλη σου

Μπορεί αντηλιακό προσώπου και σώματος να έβαλες στην βαλίτσα σου, όμως τα χείλη σου χρειάζονται extra φροντίδα. Το Bioten lip balm-“Sun Protect my lips!” είναι η απάντηση που ζητάς στην περιποίηση των χειλιών σου. Προστατεύει τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς έχει δείκτη SPF 25, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση.

A post shared by Bioten Greece (@bioten_greece) on

 

Στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης σε κάθε σου μπάνιο

Αν ψάχνεις για αυτό το αφρόλουτρο που υπόσχεται να σου χαρίσει πολυτελείς στιγμές απόλαυσης, περιποίησης και φροντίδας σε κάθε μπάνιο, τότε Bioten shower oil- Deep Relax. Χάρη στην περιποιητική του φόρμουλα φυσικής προέλευσης(κατά 85%) χαρίζει στην επιδερμίδα σου βελούδινη υφή ενώ με το Deep Relax θα μετατρέψεις ακόμα και το ντουζ των διακοπών σου σε σπα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!