BEAUTY

Bianca Brandolini d’Adda: Μία νέα μούσα ομορφιάς για την Estée Lauder

Θεωρείται πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές, όπως οι Valentino και Giambattista Valli και συγκαταλέγεται μέσα στις πιο σημαντικές μούσες της μόδας στον κόσμο. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, έχει βρεθεί στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στη Vogue και στο Vanity Fair. Παράλληλα, όσο ζούσε στο Ρίο ντε Τζενέιρο, συνεργάστηκε με τη βραζιλιάνικη μάρκα Osklen και τον σχεδιαστή υποδημάτων Sergio Rossi, ενώ εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μικρού μήκους.

Ο λόγος για την Bianca Brandolini d’Adda, η οποία πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Estée Lauder ως παγκόσμια Ambassador της σειράς Re-Nutriv.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Bianca στο ρόλο της παγκόσμιας Ambassador της Re-Nutriv», δήλωσε ο Stephane de La Faverie, Πρόεδρος της Estée Lauder. «Η βαθιά εκτίμηση για τα ταξίδια, την τέχνη, το στυλ και την ομορφιά, καθιστούν την Bianca την απόλυτα πρέσβειρα για την πολυτελή σειρά skincare και makeup».

 

«Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ τη Re-Nutriv», δήλωσε η Bianca Brandolini d’Adda. «Είμαι ενθουσιασμένη πουμοιράζομαι αυτή την πολυτελή συλλογή με αυτή τη μοναδική κληρονομιά με γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

Η γαλλικής καταγωγής μούσα της μόδας, θα συμμετάσχει στη νέα digital καμπάνια, “Live a Life of Extraordinary Beauty”, που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο και εμείς αναμένουμε στις οθόνες μας.