BEAUTY

Υπάρχει αρκετό γιαούρτι στο μπάνιο σου;

Είναι πασίγνωστο πια ότι το γιαούρτι δεν περιορίζεται μόνο στη διατροφή, αλλά εισχωρεί στα προϊόντα ομορφιάς για να προσφέρει δροσιά κι ανακούφιση, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού, που η θερμοκρασία "χτυπάει" 40αρια.

Για την ωραιότατη ιστορία πρέπει να θυμάσαι ότι το γιαούρτι χρησιμοποιείται στις καλύτερες κούρες ομορφιάς ανά τον κόσμο, καθώς τα λιπαρά που περιέχει θρέφουν τόσο κι άλλο τόσο την αφυδατωμένη επιδερμίδα, αναπληρώνοντας πάντα (μα πάντα) τη χαμένη υγρασία της. Επίσης, το γιαούρτι περιέχει βιταμίνες που έχουν αναπλαστικές ιδιότητες, ενώ η σούπερ δροσερή υφή του καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς από κάθε τύπο δέρματος. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η ομάδα της Korres σημειώνοντας επιτυχία με το Γιαούρτι Cooling After Sun Πρόσωπο & Σώμα, που είναι στα must-have για κάθε beauty addict, προτείνει τώρα μια νέα φανταστική σειρά με γιαούρτι, που αναμένεται να κάνει ομορφοχαμό στον μπιουτόκοσμο (τη δοκίμασα κι είναι τέλειαααα).

 

Τα νέα αφρόλουτρα και body milks με το χαρακτηριστικό άρωμα φρεσκάδας του γιαουρτιού θα γίνουν συνώνυμο του φετινού καλοκαιριού. Ανάλαφρες, διακριτικές ευωδιές για εξαιρετική αίσθηση δροσιάς  και καθαριότητας συνδυάζονται με ευεργετικά, φυσικά συστατικά τόσο στα ενυδατικά αφρόλουτρα όσο και στα body milks για σούπερ τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Στα προτείνω. Μάλιστα, δοκίμασε να βάλεις τα body milks στο ψυγείο και νιώσε κάθε φορά χρήσης ακόμη μεγαλύτερη δροσιά.

εις το επανιδείν με χαμόγελο