CLINIQUE

Tα instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσεις για να φωτίσει το βλέμμα σου

Λένε ότι το χρώμα μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα και να ρυθμίσει ή καλύτερα να αλλάξει τη διάθεση σε δευτερόλεπτα. Το χρώμα επιδρά κάπως στην ψυχολογία. Κι η ψυχολογία των χρωμάτων μαρτυρά πολλά για το ποια είσαι και πώς νιώθεις. Σκέψου πώς δείχνεις όταν φοράς ένα κατακόκκινο ζεστό κραγιόν στα χείλη.

Υπάρχουν χρώματα που σχετίζονται με την αισιοδοξία (όπως το κίτρινο ή το πορτοκαλί), άλλα που έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό (όπως το κόκκινο), υπάρχουν κι αυτά (όπως το πράσινο) που βοηθούν στη διαχείριση του άγχους, ενώ κάποια άλλα (όπως το μπλε) λειτουργούν ως απόλυτο ηρεμιστικό (αναλογίσου το μπλε της θάλασσας).

A post shared by A Color Story (@acolorstory) on

 

Είσαι έτοιμη για μπόλικο χρώμα; Αν ναι, κάνε το scroll που αρμόζει στην περίσταση και δες και μόνη σου το βλέμμα σου να φωτίζεται έτσι απλά.

A post shared by Cyn (@hotpinkpineapples) on

A post shared by HeyMaca (@hey.maca) on

 

πι.ες: Δοκίμασε να βάλεις χρώμα σε κάθε μικρή στιγμή σου. Σε κάθε σχέση. Στην κάθε μέρα. Στο μακιγιάζ σου. Στην περιποίησή σου. Στα νύχια σου. Στο μπάνιο σου. Στο νεσεσέρ σου. Επαναφόρτισε τη διάθεσή σου με μια πινελιά από χρώμα ψηλά στα ζυγωματικά σου. Βάλε χρώμα σ’ ό,τι κι αν κάνεις. Δώσε την ιδανική απόχρωση στις επιλογές σου. Πρόσθεσε χρώμα ακόμη και στους φόβους σου.

εις το επανιδείν