CLINIQUE

Σε τι χρησιμεύουν τελικά οι συμβουλές ομορφιάς;

Κάθε συμβουλή ομορφιάς που αραδιάζουμε μπροστά μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πεποίθηση ότι θα μας προσέξουν. Σα να έχουμε ανάγκη από μια ματιά, ένα πατ-πατ στην πλάτη, ένα συνομωτικό χαμόγελο. Ποια δεν ξέρει άλλωστε πόσο αναγκαίο είναι ένα αντηλιακό; Υπάρχει φίλη εκεί έξω που δεν έχει κατά νου ότι η ενυδάτωση είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς; Σιγά και μη δεν γνωρίζει μπιουτοκόριτσο πώς να χρησιμοποιήσει σωστά τα καθαριστικά. Κι όμως οι συμβουλές ομορφιάς πάντα χρησιμεύουν στις μεταξύ μας σχέσεις.

Η οθόνη σου φωτίζει διαρκώς άλλωστε με πληροφορίες που σου είναι γνώριμες. Ακμή, μαύρα στίγματα, το συστατικό της αντιγήρανσης και άλλα πολλά. Τι κι αν δεν υπάρχει πρωτοτυπία; Μια αναπαραγωγή ιδεών και ειδήσεων γύρω μας. Έτσι συμβαίνει και με τα trends. Πάνε κι έρχονται. Έτσι συμβαίνει και με τις συμβουλές ομορφιάς. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να ξεπηδήσει μέσα απ’ αυτές κάτι τελείως πρωτοποριακό και ολοκαίνουργιο. Απλώς είναι σημαντικότατο οι παλιές κινήσεις να έχουν κάτι νέο. Γνωστές θεωρίες που κινούνται αλλιώς. Διάβαζες παλιότερα, ότι δεν μπορείς να μπερδεύεις τα προϊοντα μεταξύ τους. Σήμερα όμως κάνεις layering. Πιο παλιά ήξερες ότι πρέπει να επιλέξεις μία μάσκα προσώπου που να καλύπτει τις ανάγκες σου. Σήμερα είναι πολλές οι ανάγκες σου. Και κάνεις παιχνίδι με πολλές μάσκες.

Ήρθε η ώρα να κλείσεις βαλίτσες. Και σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, δίπλα σου μια φίλη προβάρει φιλιά στον καθρέφτη του μπάνιου. Λίγα δευτερόλετα πριν είχε περάσει από τα χείλη της κραγιόν. Για μισό! Έτσι αυτό δεν γινόταν από πάντα;

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

πι.ες: Υπέροχη φίλη μου, οι αληθινές συμβουλές ομορφιάς είναι αυτές που δίνεις στον εαυτό σου όταν η θαμπάδα επιδερμίδας και σκέψης έχει μπλοκάρει το σύστημα, αλλά και την ενέργειά σου. Κανένα θαυματουργό προϊόν περιποίησης και λάμψης δεν μπορεί να δώσει τόνωση στο βήμα σου παρά μόνο η δική σου επαγρύπνηση να θες να γυρίσεις τούμπα το beautylike σου και να βρεις τη συμβουλή που σου σκάει αβίαστα από το πουθενά. Τελικά, συμβαίνουν φαντατσικά πράγματα μέσα σου όταν σε περιποιείσαι.  Το νου σου στη διαδρομή!

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν