BEAUTY

Οι 3 νέες μπρονζέ πούδρες που πρέπει να δοκιμάσεις

Η αγαπημένη σου μπρονζέ πούδρα είναι πάντα εκεί, σε κάποιο συρτάρι του μπάνιου, ή στο νεσεσέρ σου, πανέτοιμη να δώσει αυτή τη μοναδική ηλιοκαμένη όψη σε ζυγωματικά, ή (και) ντεκολτέ.

Δε νομίζω να υπάρχει φίλη του μπιουτόκοσμου που να μην έχει τουλάχιστον μία μπρονζέ πούδρα που να χει φορέσει πολλάκις, γνωρίζοντας πια καλά ότι απλώνεται ιδανικά με κάθετες καθοδικές κινήσεις στο μέτωπο, τη μύτη και τα ζυγωματικά – όπως ακριβώς θα έκανε ο ήλιος, αν άγγιζε στα αλήθεια την επιδερμίδα σου. Και όλες μαζί έχουμε αποθεώσει αυτό το αλλιώτικο σέξι μαύρισμα που δίνει έτσι απλά μια μπρονζέ πούδρα. Να γιατί λοιπόν, οφείλεις να ξέρεις από πρώτο χέρι τις 3 νέες πούδρες που μόλις έφτασαν και είναι το κάτι άλλο.

Πρώτη και καλύτερη είναι η Chocolate Soleil της Too Faced (που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora). Mε εκχύλισμα κακάο, δίνει απίστευτη, χρυσαφένια λάμψη, ενώ έχει φανταστικό άρωμα!

A post shared by Too Faced Cosmetics (@toofaced) on

 

Στη συνέχεια ακολουθεί η Cocoa & Coconut Bronzer (Warm Shade) της Korres, που είναι σούπερ μεταξένια, εμπλουτισμένη με κακάο κι έλαιο καρύδας για μια πιο σέξι κι ηλιοκαμένη όψη.

Και τέλος, είναι η Bronzing Powder της Nars (που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora), που έχει ιριδίζουσα χρυσαφένια λάμψη κι είναι ιδανική για να σμιλεύσει και το περίγραμμα του προσώπου.

A post shared by @narsissist on

 

πι.ες: Σύμφωνα με τους ειδικούς της Nars το πινέλο που χρησιμοποιείς επηρεάζει σημαντικά την άψογη εφαρμογή της: οι πιο κοντές και πυκνές τρίχες συγκεντρώνουν περισσότερες χρωστικές σε σχέση με τις πιο φουντωτές και μακριές τρίχες.

εις το επανιδείν