BEAUTY

Οι 20 πιο απίστευτες μεταμορφώσεις για τα #GreekFaceAwards

To να σου δίνουν μερικά προϊόντα: μεικαπ, πούδρες, σκιές, κραγιόν (κ.α), χρόνο, κάμερα και στόχο να κερδίσεις έναν από τους πιο ανατρεπτικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, αναδεικνύοντας το πιο φαντασμαγορικό μακιγιάζ σου, είναι αν μη τι άλλο μια μοναδική πρόκληση. Μια πρόκληση που σε τοποθετεί στους πιο ταλαντούχους makeup artist της γενιάς σου. Είμαι εντυπωσιασμένη από τα πρώτα αποτελέσματα και τους 20 πρώτους φιναλίστ των #GreekFaceAwards, που οι απίστευτες μεταμορφώσεις τους έχουν ήδη συζητηθεί. Έχουμε αποκλειστικά τις πρώτες εικόνες.

 

Κάθε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης makeup artist από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ηλικίας άνω των 18 ετών, έχει πάρει ήδη μέρος στον πιο πρωτοποριακό online makeup διαγωνισμό #GreekFaceAwards, της NYX Professional Makeup κι έχει αφήσει εμάς στην κριτική επιτροπή άφωνους(!).

Δες προσεχτικά τα αποτελέσματα των μεταμορφώσεών τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και η συνέχεια, ενδέχεται να είναι εξίσου εντυπωσιακή. Το θέμα της 1ης δοκιμασίας των #GreekFaceAwards είναι… “The Greek Goddess Of The Night”.

Σ’ άλλα νέα, ο μεγάλος νικητής θα λάβει τον τίτλο του Greek Beauty Vlogger της χρονιάς και πέρα από το χρηματικό έπαθλο των 3.000€ ευρώ, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και να παρακολουθήσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό των US FACE Awards 2017.

Είναι μαγεία να σε βραβεύουν για όσα αγαπάς. Ναι; Δώσε το #beautylike σου για την έμπνευση και δημιουργικότητα αυτή!

υγ: Στο μεταξύ, ινσταγκραμίσου με τη NYX Professional Makeup για να παρακολουθείς όσα αλλιώτικα κάνει ένα επαγγελματικό μακιγιάζ.

εις το επανιδείν