CLINIQUE

Ξέρεις τη χρησιμότητα του αντηλιακού στικ;

Το αντηλιακό στικ είναι ξεκάθαρα το πιο μαγικό κι εύχρηστο προϊόν προστασίας από τον ήλιο. Ωστόσο, συχνά ξεχνάς να το χρησιμοποιήσεις και μάλλον καίγεσαι εύκολα σ' αυτές τις τόσο ευαίσθητες ζώνες που απευθύνεται. Σκέψου το λίγο. Γιατί το αφήνεις παρατημένο στην τσάντα σου; Ξέρεις καλά τη χρησιμότητά του. Κάνει πολλά περισσότερα από ένα αντηλιακό προσώπου και μάλιστα σε χρόνο dt.

Προσωπικά το αγαπώ, αλλά παραδέχομαι ότι μου πήρε μερικά χρόνια για να διαπιστώσω πόσο ξεχωριστό είναι. Σχεδιασμένο ειδικά για να προσφέρει την πιο αλλιώτικη κι αποτελεσματική προστασία σε ευαίσθητες περιοχές όπως χείλη, αυτιά και μάγουλα, εφαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα και το πιο σημαντικό; Δεν αφήνει λευκά σημάδια.

 

Σου προτείνω να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Stick Targeted Protection με  SPF 35 της αγαπημένης μου Clinique. Είναι φ α ν τ α σ τ ι κ ό γιατί είναι καταρχήν κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα μέτρο και στα 13χρονα αγόρια μου. Προστατεύει επιπλέον και σημάδια από ουλές. Προσφέρει ενισχυμένη προστασία UVA ενάντια στην πρόωρη γήρανση, θρέφει και καταπραΰνει. Στα συν βάλε τη μη λιπαρή του σύνθεση κι ότι έχει ένα πολύ σωστό δείκτη προστασίας για να μπορεί να αντεπεξέλθει και στις διαθέσεις σου για σπορ στην άμμο.

εις το επανιδείν