Ξέρεις ποιες beauty φωτογραφίες στο instagram μαζεύουν τα περισσότερα likes;

Ακόμη αναρωτιέσαι τι γίνεται στον κόσμο του beauty και πως τα likes πέφτουν βροχή για ένα και μόνο προϊόν ομορφιάς, ή μια μόνο εμφάνιση με κοτσίδες;

Δεν αρκεί να υπάρχουν εκατοντάδες, χιλιάδες ή εκατομμύρια followers στο instagram για να δεις περισσότερα likes σε μια μπιουτοστιγμή σου. Η αλήθεια ότι ποτέ σου δεν μπορείς να ξέρεις τι θα αρέσει στο κοινό που σ' ακολουθεί. Άλλες φορές είναι το άρωμα, άλλες το βερνίκι που κρατάς περίτεχνα κι άλλες οι υπεροχες πλεχτές κοτσίδες, ή ο καφές με το κραγιόν παραδίπλα. 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

Ακολουθούν πολλές κι ωραίες φωτοστιγμές που κάνουν συλλογή από likes. Όσο και να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις μια εικόνα, τίποτα δεν συγκρίνεται με το αληθινό ρεπορτάζ που μπορείς να κάνεις μόνη στο δικό σου κοινό, στο δικό σου λοιγαριασμό, στο ολοδικό σου στυλ. Ξεφεύγοντας από ιδανικά και πρότυπα ή likes που συγκεντρώνονται από ολόκληρο τον πλανήτη τελικά αυτό που μένει είναι ποιο είναι το δικό σου #beautylike. Το δικό μου το δίνω αυθόρμητα και με ενθουσιασμό στις παρακάτω φωτογραφίες.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

 

A post shared by Sephora (@sephora) on

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

 

A post shared by Milk (@milk) on

 

υστερόγραφο: Για τα υπέροχα φίλτρα που μπορείς να βρεις στις πιο ωραίες εφαρμογές θα τις συζητήσουμε σε κάποιο επόμενο ποστ. Mέχρι τότε "παίξε" σ' ό,τι στα αλήθεια αγαπάς και θες να μοιραστείς στις ψηφιακές γειτονιές σου.

εις το επανιδείν με χαμόγελο

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ