BEAUTY

H δροσιά είναι κρυμμένη σε προϊόντα ομορφιάς. Ανακάλυψέ την!

Μπορεί η ευτυχία του καλοκαιριού να είναι ακόμη κάπως καμουφλαρισμένη (ο ήλιος δεν λέει να υπερζεστάνει τις καρδιές μας), αλλά η ξεγνοιασιά της ελληνικής παραλίας, όπου ξεχνιέσαι και ξεχνιέμαι, είναι εδώ, ένα Σαββατοκύριακο μακριά. Πριν λοιπόν πιάσουν οι τρελές ζέστες και ξεκινήσουμε μαζί τη γκρίνια για λίγη έξτρα δροσιά, συγκέντρωσα must προϊόντα περιποίησης, που αναζωογονούν και τονώνουν καλύτερα κι από μια παγωμένη γρανίτα. Και θα σε σώσουν, όταν κι εφόσον χρειαστεί. Είναι δοκιμασμένα να δουλεύουν υπερωρίες κάτω από σαραντάρια.

Κάθε φορά που η επιδερμίδα σου σε τραβάει, πρόσφερε ένα γρήγορο καθαρισμό και ψέκασε στο πρόσωπό σου ιαματικό νερό. Αν μάλιστα το ιαματικό νερό το’ χεις ήδη διατηρήσει σε ψυγείο θα σου χαρίσει φρεσκάδα και δροσιά στο δευτερόλεπτο.

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

Καθημερινά και μετά τον ήλιο, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία της όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Μια σούπερ δροσερή σειρά ενυδάτωσης για το μπάνιο (που μοσχομυρίζει φρεσκάδα) είναι ιδανική για τέτοια στιγμή. Κι αυτή η σειρά περιέχει αγγούρι και σε αναζωογονεί έτσι απλά.

A post shared by Dove Global Channel(@dove) on

Νιώθεις την επιδερμίδα του προσώπου σου αφυδατωμένη, μετά από μια δύσκολη μέρα στον ήλιο; Μην περιοριστείς στην κρέμα ημέρας. Μια έξτρα κίνησης δροσιάς είναι μια ενυδατική/τονωτιική μάσκα που επίσης θα σε πλημμυρίσει ενέργεια και δροσιά.

 

Εσύ κι εγώ θα ψάχνουμε πάντα μαζί ανάσες ευδαιμονίας. Και θα ονειρευόμαστε στιγμές στο μεγαλείο των απλών μεσημεριών δίπλα από το κύμα, ή περπατώντας στα πλακόστρωτα. Μετρώντας παγωτά και μικρές στιγμές από Ελλάδα.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Το νου σου στο #beautylike, στο λαμπερό χαμόγελο και στο αντηλιακό, που πρέπει να φοράς καθημερινά.

εις το επανιδείν