BEAUTY

Γιατί είναι τόσο ωραία τα ζουμερά χείλη;

Τα γκλος είναι μια τεράστια κατηγορία από μόνη της. Κι είναι αυτά τα μικρά "εργαλεία μακιγιαζ", που είτε τα λατρεύεις και κάνεις συλλογή απ' αυτά, ή απλώς τα'χεις σε κάποιο νεσεσέρ/συρτάρι κλπ, ξεχασμένα και παρατημένα, αλλά πάντα εκεί για να πετύχουν (αν κι εφόσον χρειαστούν) τα πιο ζουμερά και σέξι χείλη.

Είμαι απ’ αυτές που τα κάνω συλλογή (τα υπερλατρεμένα λιπ γκλος), τα χρησιμοποιώ κατά περίπτωση και τα ξεχωρίζω για όσα κάνουν στο μακιγιάζ (γενικά). Γνωστή πια για την αγάπη μου στο layering, τα συνδυάζω πολλάκις με έντονα, παλ, ματ ή και ιριδίζον κραγιόν. Τα απλώνω με κάποια δεξιοτεχνία και ψηλά στα ζυγωματικά (για έξτρα λάμψη). Προς διευκρίνιση: Αυτό το πράττω μόνο όταν χρησιμοποιώ μεικαπ και ρουζ σε υγρή μορφή(!). Η πούδρα δεν θα βοηθήσει στο σωστό άπλωμα. Ναι;

Πριν σου αραδιάσω και 2-3 γνωστά, αλλά σημαντικά (κι ωραία) για να χεις να θυμάσαι, θέλω να σου δείξω μερικά instamoments, που κάνουν ζουμ σε ωραία γκλος, φορεμένα με σιγουριά και χάρη.
Έτσι για να παίρνεις ιδέες…

Δες και λίγα γκλος (που έχουν ενδιαφέρον για την υφή τους)

 

A post shared by Too Faced Cosmetics (@toofaced) on

 

υγ1: Τα γκλος για να δείχνουν τέλεια θέλει να χεις αρχικά περιποιηθεί τα χείλη σου. Ξέρεις, τα γνωστά. Απολέπιση, μάσκες και φουλ ενυδάτωση.

υγ2: Για να σου κρατήσει ένα γκλος, δοκίμασε να βάλεις λίγο primer με μεικαπ μαζί. Είναι ένα υπέροχο τρικ που πιάνει.

υγ3: Θες έξτρα όγκο; Πρόσθεσε το χρώμα στη μέση, ή καλύτερα στο κέντρο των χειλιών σου.

υγ4: Τα γκλος κολλάνε, ή δεν κολλάνε, έχουν χρώμα ή και όχι, φοριούνται μετά μανίας.

Όλα, μα όλα, συνωμοτούν για #beautylike σε κάθε λαμπερό και juicy χαμόγελο

🙂