DOVE

Δική σου η ομορφιά, δική σου η γνώμη

Υπάρχει μια στιγμή, που το γέλιο σου κρύβεται και το βλέμμα ενοχικό βγάζει φωτιές πίσω από παλάμες, που επιζητούν σεβασμό στη διαπίστωση ότι αισθάνεσαι κάπως αλλιώς γιατί δείχνεις αλλιώς και πάντα για τους άλλους. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά να τα βάλεις με την αληθινή ομορφιάς σου, να σηκώσεις κεφάλι και να υπερασπιστείς τη δική γνώμη για σένα!

 

Δες ξανά και ξανά αυτό το βίντεο του Dove, που μέσα από 9 ιστορίες αληθινών γυναικών αποδεικνύει πως μπορείς να ‘χεις τη δική σου γνώμη για την ομορφιά σου. Τόσο απλά κι αβίαστα.

 

Σήμερα και κάθε μέρα, εμείς οι γυναίκες γιορτάζουμε την αληθινή ομορφιά μας. Αυτή που μπορείς να βρεις ως κοινό χαρακτηριστικό σε μια χορεύτρια burlesque, μία ποιήτρια, ένα μοντέλο, μία μποξέρ, μία fashion blogger, μία inspirational speaker, μία δημιουργό ταινιών, μία δικηγόρο, αλλά και μια ψυχολόγο.

 

Το Dove καλεί όλες τις Ελληνίδες να γίνουν κι αυτές μέρος του παγκόσμιου κινήματος «My Beauty, My Say» ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τη δική τους δήλωση για τα στερεότυπα που τίθενται γύρω από την ομορφιά, χρησιμοποιώντας το hashtag #MyBeautyMySay. Το Dove μέσω αυτής της καμπάνιας υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, του πρώτου αποκλειστικά φεμινιστικού Σωματείου στην Ελλάδα, που σκοπό έχει την επίτευξη της τυπικής και της ουσιαστικής ισότητας των δύο φύλων, την προάσπιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των γυναικών και την εξάλειψη των στερεοτύπων φύλου.

 

πι.ες: Χειροκροτήματα για το Dove (και την κάθε του ενέργεια και δράση). Για όλα όσα θέλει να μοιραστεί κατά καιρούς μαζί σου, μαζί μου, μαζί μας. Για όλα όσα θέλει να πιστέψεις. Για όλα όσα θέλει να αποδεχθείς. Για το ότι δεν σε θέλει να αλλάξεις, αλλά να φανερωθείς. Να δείξεις την πραγματική ομορφιά σου. Να κινηθείς αυθόρμητα και να εκτιμήσεις ό,τι έχεις!

εις το επανιδείν