CHANEL

Αυτό είναι το ωραιότερο μακιγιάζ για την άνοιξη

Γνωρίζοντας, βλέποντας και δοκιμάζοντας τη νέα συλλογή μακιγιάζ της σεζόν - Neapolis- του οίκου Chanel αποφάσισα ότι το χρώμα δημιουργεί την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας, που με κάποιο τρόπο θα σου ρυθμίσει τη διάθεση και θα σε παραπέμψει σε εκκωφαντικές διαπιστώσεις για το τι ταιριάζει να φοράς όταν πας βόλτα ή όταν πας στη δουλειά. Η τέχνη σου κάνει σινιάλο. Για δες!

 

Στη Νάπολη, όπου επιβιώνει το πνεύμα και η ψυχή μιας παλιότερης κι αυθεντικής Ιταλίας, λίγο πιο αυθόρμητης κι αυθάδικης, η φανταστική Lucia Pica, global Creative Makeup and Color Designer του αγαπημένου Γαλλικού οίκου κατάφερε κάπως μαγικά να συνδυάσει/μπλέξει/ταιριάξει τις αρχαίες ρίζες της περιοχής με τη σύγχρονη διάσταση. Μέσα από εκπληκτικές αποχρώσεις του πράσινου, του κίτρινου, του χρυσού, αλλά και του μαύρου, του τόπου, όπου γεννήθηκε η ίδια, μας δελεάζει με την ατελείωτη σειρά συναισθημάτων με τα οποία σε πλημμυρίζει αυτή η θεαματική πόλη.

 

Neapolis. Δες πίσω από τις λέξεις. Nέα πόλη. Μια πόλη χωρίς κλισέ. Με σπουδαία αρχιτεκτονική και κληρονομιά. Ένας σαγηνευτικός τόπος, που πράγματι εμπνέει…

Κι αυτή είναι η -ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ- limited edition παλέτα σκιών Les 9 Ombres Edition (Affresco), όπου η Lucia αντικατοπτρίζει τα πολλά πρόσωπα της Νάπολης σκεπτόμενη τα δικά μας θέλω για πολλά διαφορετικά look.

 

«Ελπίζω πως οι γυναίκες θα είναι ανοιχτές, τολμηρές και αυθόρμητες στο πως θα χρησιμοποιήσουν τους χρωματισμούς των σκιών», λέει η Lucia Pica και τονίζει: «Μπορούν να τις βάλουν απλά σαν μια λεπτή στρώση στα μάτια ή να δημιουργήσουν ένα πιο έντονο αποτέλεσμα».

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) on

 

«Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τη Νάπολη είναι εδώ», συνεχίζει η ευφάνταστη δημιουργός. Στο μεταξύ, εσύ μείνε για λίγο στα παστέλ βερνίκια που αγαπώ με κάποια προτίμηση στο κίτρινο, Giallo Napoli, που σε οδηγεί θες, δεν θες στη Νάπολη των τοιχογραφιών, καθώς έχει την απόχρωση της μπογιάς, που χρησιμοποιείται στις τοιχογραφίες.

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) on

Τέλος, μια από τις πιο περίοπτες θέσεις του νεσεσέρ κρατάει το πιο ξεχωριστό προϊόν χειλιών ever, το Poudre A levres, που περιέχει μια πούδρα με ελαφρύ χρώμα, εμπνευσμένη από την τεχνική της tempera κι ένα lip balm για ενυδάτωση. Είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις, αλλά εγώ αγαπώ το κόκκινο της παπαρούνας (Νο 410).

 

πι.ες: Ό,τι κι αν επιλέξεις από τη νέα υπέροχη συλλογή του οίκου Chanel θα φωτίσεις, αρκεί να ταξιδεύεις πάντα (νοητά ή και πραγματικά).

εις το επανιδείν (με χαμόγελο)