BEAUTY

Αυτό είναι το σύγχρονο μακιγιάζ της πόλης

Στο μπάνιο βλέπεις αραδιασμένα όλα τα σωστά/τέλεια/φανταστικά προϊόντα μακιγιάζ, απ' αυτά που εμείς που κινούμαστε στο χώρο του beauty, σ' τα περιγράφουμε ως must-have. Βάσεις για τέλεια κι αψεγάδιαστη επιδερμίδα, πούδρες που δίνουν μια σούπερ ομοιομορφία στο χρώμα και κραγιόν που φωτίζουν το πρόσωπο όλο. Και μετά είναι οι υπέροχες μάσκαρα, οι ταιριαστές σκιές ματιών και τα βελούδινα ροδακινί ρουζ. Και να σου και τα ειδικά μολύβια φρυδιών και τα primers που διατηρούν μακιγιάζ και διάθεση εκεί που τα θέλεις. Εσύ, όμως τι κάνεις πραγματικά για να σου πετύχει το σύγχρονο μακιγιάζ της πόλης;

 

Συνήθως, τίποτα απ’ όλα αυτά που μπορείς και θέλεις. Τις πιο πολλές φορές, αν όχι όλες κινείσαι με βιασύνη και αντιμετωπίζεις όλα αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα που χεις αραδιασμένα στο μπάνιο σου ως μετρ υψηλής ραπτικής. Σ’ αρέσει να τα κοιτάς και να τα ‘χεις. Τα χρησιμοποιείς, όμως με μια αίσθηση υποχρέωσης. Σα να μη θέλεις να σου τελειώσουν. Πιάνεις αφηρημένα λίγο ρουζ και άντε να περάσεις κι ένα κραγιόν χωρίς κανένα κόλπο/τεχνική και ηρεμία, προκειμένου να βγεις γρήγορα-γρήγορα έξω στους δρόμους. Φοράς υποχρεωτικά κι ένα κάπως αυστηρό ύφος, αν έχεις μακριά μαλλιά τα πιάνεις και μια σφιχτή αλογοουρά και κλείνεις πίσω σου την πόρτα.

 

Αν πάλι δεν είσαι απ’ αυτές τις φίλες είσαι μία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση, γιατί είσαι αυτή η αγαπημένη, που φοράει το στρες με κάποια ανάμειξη με το φον ντε τεν σου κι αναρωτιέται μετά γιατί δεν σου στρώνει η βάση. Είσαι αυτή η απαιτητική φίλη που τονίζει τέλεια τα φρύδια και μαζί μ’ αυτά και την αγωνία στο βλέμμα. Είσαι αυτό το πλάσμα που περνάει το ρουζ από τα ζυγωματικά με μια μόνο κίνηση, αλλά στην κίνηση μιας δύσκολης συζήτησης στη δουλειά σου, το φυσικό κοκκίνισμα που καίνε τα μάγουλα κάνουν άνω-κάτω κάθε πρωινό τρικ για σωστή τοποθέτηση ρουζ.

 

Φίλη μου, κάνεις τα πάντα για να ταυτιστείς μ’ αυτό το σύγχρονο μακιγιάζ της πόλης. Υιοθετείς χωρίς να το θέλεις ένα από τα μεγαλύτερα trend της εποχής, που είναι πλανεύτρα κυρίως στον τρόπο που χειρίζεται εσένα και την αληθινή ομορφιά σου.

 

π.ες: Mη νομίζεις κι εγώ που τα γράφω και τα ξέρω τα κάπως σωστά και χωρίς λάθη βήματα για λαμπερό μακιγιάζ, μία από τα ίδια κάνω. Απλώς προσπαθώ μέσα στη μέρα να φοράω συνέχεια χαμόγελο, σαν το απόλυτο lip balm και να χρησιμοποιώ μετά μανίας την αισιοδοξία ως την τελειότερη κι αδιάβροχη μάσκαρα για να ανοίξει τελείως το βλέμμα.

εις το επανιδείν