BEAUTY

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που αγαπάμε από πάντα

Αυτό εδώ είναι ένα κείμενο- ύμνος στην αγάπη των προϊόντων που προκαλούν εθισμό και χτυποκάρδια. Κι είναι πολλά. Είναι τα καλυτερότερα, τα πιο διαφορετικά, τα πιο απλά, τα πιο αποτελεσματικά, από όσα ξέρεις, έχεις δοκιμάσει ή έχουν περάσει από το μπάνιο σου. Είναι τα προϊόντα που μελετάς παντού, τα θες μαζί σου, δίπλα σου και γενικά στο μπουντουάρ και στη ρουτίνα σου.

Είμαι σίγουρη ότι έχεις στην κατοχή σου, στη σκέψη, αλλά και στην καρδιά σου προϊόντα cult, νέα και must-have, που σε κάνουν να νιώθεις θεά. Είναι τα ίδια προϊόντα που αναζητάς κάθε φορά που κάποια ανάγκη ξεπροβάλλει, είναι αυτά τα μικρά θαυματουργά καλούδια που σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξεγνοιασιά και φρεσκάδα έτσι απλά. Αρώματα, καθαριστικά, κραγιόν, ρουζ ή  μεικαπ, κάπως αράζουν για πάντα στα ράφια σου και ανταποκρίνονται στο όνειρό σου για αναζωογόνηση και λάμψη.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με όλα αυτά που προσωπικά κρατάω σε περίοπτη θέση και αναμένω με χαμόγελο να με βρεις στο instagram και να μοιραστείς μαζί μου τα δικά σου αγαπημένα.

Για φρύδια ορκίζομαι σ’ αυτή τη σειρά Brow Collection της Benefit, που τη βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. Ειδικά τα μολύβια είναι πάρα πολύ βελούδινα και εξαιρετικά σταθερά.

Aυτό εδώ το καθαριστικό balm προσώπου, Pro-Collagen Cleansing Balm της Elemis είναι ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ ένα όνειρο! Εκτός από πολυβραβευμένο είναι ένα θεραπευτικό βάλσαμο. Απομακρύνει σε δευτερόλεπτα το μακιγιάζ και αφήνεις αξεπέραστη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στην επιδερμίδα.

To προϊόν που για μένα δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάνιο. Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II της Estee Lauder.  Μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των βασικών σημαδιών γήρανσης και μεγιστοποιεί τη δύναμη της φυσικής νυχτερινής ανανέωσης της επιδερμίδας.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

Δεν υπάρχει ωραιότερη αντηλιακή πούδρα απ’ αυτή. UV Protective Compact Foundation SPF30 της Shiseido. Eννοείται ότι τη χρησιμοποιώ όλο το χρόνο!

Κι είναι ξεκάθαρα κάποιες αγάπες, που δεν παλιώνουν ποτέ. Μία τέτοια είναι αυτή, της Nivea Creme. To κλασικό μπλε κουτάκι της καρδιάς μας.

 

πι.ες: Αγαπάς ένα προϊόν όταν ξέρεις ότι του δίνεις προτεραιότητα.

εις το επανιδείν