BEAUTY

3 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς με λιγότερο από 20 ευρώ

Αν με ξέρεις ήδη, τότε έχεις γνώση για το τι ψάχνω κάθε φορά που προσγειώνεται κάτι νέο κι ωραίο στον μπιουτόκοσμό μου. Αν μόλις έπεσες πάνω μου μείνε στην παρέα και δώσε το #beautylike σου, ινσταγκραμίσου μαζί μου και έχε υπόψιν σου ότι δείχνω μεγάλο ενθουσιασμό για κάθε μικρό αριστούργημα που κοστίζει λίγο και αξίζει πολλά. 

Καταρχήν θέλω να σου πω να τριγυρνάς συνέχεια και πολύ στις ψηφιακές γειτονιές. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες να συναντήσεις και μοναδικά στέκια κι ευκαιρίες που θα βρεις και θα σε αναζωογονήσουν στο λεπτό.

Δικό σου με αγάπη το δικό μου top3 προϊόντων ομορφιάς γι’ αυτή την εβδομάδα.

1. Cleansing Radiance Mask, Υouth Lab, 2,40 €
Αυτή η μάσκα σε μίνι δόση είναι σα σφηνάκι τόνωσης. Ιδανική για ήπια απολέπιση. Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

 

2. White Musk L’Eau, The Body Shop, 17 €

Το εφηβικό μου άρωμα (ίσως και το δικό σου) βγαίνει ξανά μπροστά με αλλιώτικη αίσθηση και τον ίδιο μοναδικό ντελικάτο αισθησιασμό του απίθανου Musk. Νομίζω ότι το αχλάδι που έχει προστεθεί, αλλά και το γιασεμί (που αγαπώ) του δίνει μια ακαταμάχητη έλξη. Ψεκάζω και τα συρτάρια με τα t-shirts.

 

3. Panda’s Dream Dual Lip & Cheek, Tony Moly, 10,90 € (αποκλειστικά στα Sephora)

Ένα υπερτέλειο πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ που είναι ρουζ και κραγιόν, 2 σε 1! Το λατρεύω!

 

Στα δύσκολα, πολύπλοκα και παράξενα της εποχής δεν μ’ αρέσει να προτείνω κλασσικές συμβουλές ομορφιάς για να λάμψει το πρόσωπο σου κι εσύ η ίδια. Μπορώ όμως να μοιραστώ μικρά, αλλά μαγικάτρικ απόλαυσης.

Αυτό που κάνει πάντα τη διαφορά σε κάθε σου εμφάνιση είναι η λάμψη που σκορπάς στο πέρασμά σου. Κι αυτή την λάμψη μπορείς να την αποκτήσεις αφιερώνοντας τα απογεύματά σου με φίλους, απολαμβάνοντας καφέδες στην παραλία και περνώντας ηλιοβασιλέματα μαζί του…

 

Αν σ’ όλο αυτό προσθέσεις χρώμα στα ζυγωματικά και ατελείωτη διάθεση για να σε αναζητάς εκεί που οι άλλοι το βάζουν στα πόδια, τότε δεν μπορεί παρά να λάμψεις πραγματικά!

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο