ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

23η AXDW: Βρεθήκαμε στις πρόβες για το μακιγιάζ

Βρεθήκαμε για λίγες ώρες στις πρόβες για το μακιγιάζ της 23ης Athens Xclusive Designers Week και παρακολουθήσαμε από κοντά τα πιο ενδόμυχα θέλω και τις πιο ευφάνταστες σκέψεις του καλλιτεχνικού διευθυντή της Shiseido, Βαγγέλη Θώδου, αλλά και της ταλαντούχας ομάδας του. Και καταλήξαμε στο εξής: Πάντα θα υπάρχει τρόπος να κομποζάρει η μόδα με την ομορφιά και το κλασσικό στυλ με τη μοντέρνα φρεσκάδα.

Καφές, χαμόγελα, ματιές συνωμοσίας, χρώματα, πινέλα, κινητά γυρισμένα στην κάμερα, χαμηλή μουσική, παρέες που μιλούν για τάσεις και τάσεις που επιδεικνύουν συναισθήματα.

Κι αυτά που κρατήσαμε για μοιρασιά είναι τα εξής: 

Στα μάτια, το ζωηρό κρεμώδες χρώμα των σκιών Paperlight Cream Eye Color χαρίζουν ένα ματ αλλά συγχρόνως ημιδιάφανο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ αποτέλεσμα.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

Οι έντονες γραμμές eyeliner με τα Instoke Eyeliner Series, εμπνευσμένα από την ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας, δίνουν μια διαφορετική ένταση στο βλέμμα.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

Τα έντονα κραγιόν από τη συλλογή Rouge Rouge Collectionθα είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

πι.ες: Το ακατέργαστο υλικό από ένα κινητό με αγάπη, θαυμασμό και πάντα αυθορμητισμό, πασπαλισμένο με ενθουσιασμό για την τέχνη θα χει πάντα ένα αλλιώτικο ενδιαφέρον.

 

stay tuned…

εις το επανιδείν