BEAUTY

3 καλοκαιρινά beauty trends που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα, το φθινόπωρο

Imaxtree

Φτάσαμε στα μέσα Σεπτέμβρη- τσιμπήσου. Γιατί, από τη μία πλευρά φυσικά και έχεις χαιρετίσει το καλοκαίρι εβδομάδες τώρα- τα mails στο γραφείο πάντα βοηθάνε σε αυτή τη συνειδητοποίηση-  από την άλλη, δεν έχεις καταλάβει πώς πέρασε έτσι ο καιρός. Το θέμα, βέβαια είναι, πως ακόμη φοράς κοντομάνικο, κάνει ζέστη, τα ΣΚ μπορείς να πας για μπάνιο, τρως παγωτά και καρπούζι, ακόμη δεν έχεις μπει σε διατροφή και φυσικά μπορείς να υιοθετείς ακόμη (και όλο το φθινόπωρο μη σου πω) τα παρακάτω beauty trends που λάτρεψες- λατρέψαμε όλο το καλοκαίρι.

-Bronzed Goddess

Imaxtree

Imaxtree

Ποια μπορεί να πει όχι σε ένα bronze, sunkissed makeup look ακόμη και μέσα στο καταχείμωνο; Το μακιγιάζ που έκανες όλο το καλοκαίρ στις βόλτες σου στο νησίι, συνεχίζει να δίνει το παρών φέτος το φθινόπωρο. Το bronzer κυριαρχεί χαμηλά στα μάγουλα και στο περίγραμμα του προσώπου, όπως και οι ζεστές χρυσές-καφέ χάλκινες αποχρώσεις στα μάτια ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ παραμένει ήσυχο. It’s so hot, για να αντισταθείς. Τι λες; Και τώρα κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου πως είσαι στο νησί. (Χαρακτηριστικά το είδαμε στα shows των Isabel Marant, Area, Prabal Gurung)

Imaxtree

Imaxtree

 

– Neon Alert

Imaxtree

Imaxtree

Ήταν μία από τις κυρίαρχες τάσεις του καλοκαιριού και όπως και καταλαβαίνεις δεν γινόταν να μην πάρει παράταση και τώρα, το φθινόπωρο, στο outfit αλλά και το μακιγιάζ μας. Κι αν σου φαίνεται πολύ extreme για τα δεδομένα σου, από τους πιο διακριτικούς τρόπους να το φορέσεις στο μακιγιάζ σου αυτή τη σεζόν είναι χρωματιστή neon μάσκαρα που είδαμε στο beauty look των μοντέλων στο show του οίκου Manish Arora ή ακόμη και το ροζ eyeliner φορεμένο στις εξωτερικές γωνίες στο show του οίκου Natasha Zinko.

Imaxtree

Imaxtree

 

– Slicked-Back Hair και γενικότερα Wet Look

Imaxtree

Imaxtree

Μετά τα beach waves, το wet look είναι αυτό το χτένισμα που λατρεύουμε κάθε μα κάθε καλοκαίρι και πλέον μπορούμε να κάνουμε ακόμη και τώρα το φθινόπωρο. Χαρίζει ένα ultra σοφιστικέ, rock, ακόμη και πιο αυστηρό ύφος στο look ενώ το είδαμε στα fashion shows αρκετών σχεδιαστών για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα . Τώρα, εκτός από το να το υιοθετήσεις, αφήνοντας τα μαλλιά σου λυτά στους ώμους (κλασικό slicked back hairstyle), μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σφιχτό ponytail ή αυστηρό χαμηλό σινιόν. Το είδαμε στα shows των οίκων: Ackermann, Arbesser, Roberto Cavalli, Chalayan, Cyclas, Fendi, Salvatore Ferragamo, Helmut Lang, Iceberg, Maison Margiela, Max Mara, Mugler, John Elliott,  Richard Quinn, Schouler, Emilia Wickstead, Theyskens, Burberry.

imaxtree

Imaxtree

Κεντρική Φωτογραφία:Imaxtree