BEAUTY TIPS

5 tips ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα

IMAXTREE

Είναι Δευτέρα aka αρχή της εβδομάδας aka η μέρα που με δυσκολία ακούω το ξυπνητήρι και «ανταλλάσσω» απροκάλυπτα 10 λεπτά λίγο ύπνο ακόμη με 10 λεπτά από το χρόνο που έχω να ετοιμαστώ (και ακόμη δεν έχει μπει και το «βαρύ» πάπλωμα στο παιχνίδι). Αν είσαι στο ίδιο mood, δε γίνεται να μην εκτιμήσεις τα παρακάτω tips ομορφιάς που μεταξύ άλλων εκτός από χρόνο, θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις και χρήματα. Thank me later!

Διάβασε ακόμη: 3 καλοκαιρινά beauty trends που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα, το φθινόπωρο

-Αφυδατωμένα- σκασμένα χείλη Χειμώνα- Καλοκαίρι; Η απολέπιση είναι σίγουρα ένα από τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την τραχιά υφή τους, μιας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να απολεπίσεις τα χείλη σου; Η οδοντόβουρτσα. Ναι καλά διάβασες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία καθαρή μαλακή οδοντόβουρτσα και να ρίξεις πάνω (αντί για οδοντόκρεμα) λάδι καρύδας, κάνοντας παράλληλα απαλές κυκλικές κινήσεις. Τα χείλη σου θα ευγνωμονούν.

-Ξενύχτησες και φαίνεται. Η επιδερμίδα σου δείχνει κουρασμένη και αρκετά πρησμένη. Μην ανησυχείς καθόλου. Γέμισε μία μικρή λεκάνη με κρύο νερό και παγάκια και βούτηξε το πρόσωπό σου για μερικά λεπτά. Αν μη τι άλλο, θα ξυπνήσεις. Τώρα, αν είσαι #skincareaddict και έχεις εύκαιρο στο σπίτι κάποιο face roller, βάλε το στο ψυγείο για λίγη ώρα και στη συνέχεια κάνε με αυτό μασάζ στο πρόσωπό σου.

– Ξαφνικό Σπυράκι Alert και εσύ είσαι απροετοίμαστη aka δεν ξέρεις τι να κάνεις. Ένας πολύ γρήγορος και ανέξοδος τρόπος να το αντιμετωπίσεις σε πρώτη φάση- σύμφωνα με τη δερματολόγο των Kardashians- είναι να λιώσεις μια ασπιρίνη και αφού την αναμείξεις με λίγο νερό έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ομοιογενής πάστα, να την απλώσεις πάνω στο ανεπιθύμητο σπυράκι. Φυσικά, αν έχεις αλλεργία στην ασπιρίνη, μην πειραματιστείς με αυτό το κόλπο.

– Ένα από τα αγαπημένα μου κόλπα κάθε φορά που θέλω η επιδερμίδα μου να δείχνει ακόμη πιο μαυρισμένη και λαμπερή, είναι να ρίχνω στο λάδι σώματος (το προτιμώ στη συγκεκριμένη περίπτωση από την κρέμα σώματος ή το γαλάκτωμα) μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter.

Δεν πρόλαβες να λουστείς και δεν είναι ότι σκέφτεσαι τα χρήματα που θα ξόδευες στο νερό. Απλά, δεν πρόλαβες (τυχαίνει). Τα μαλλιά σου όμως είναι λαδωμένα και σκέφτεσαι πώς δεν είναι ακόμη εποχή για σκουφιά και καπέλα. Το ξηρό σαμπουάν (dry shampoo) θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Απορροφά τη λιπαρότητα, αφήνοντάς τα  όμορφα και με μία αίσθηση φρεσκάδας. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, με ευχαριστείς κάποια στιγμή από κοντά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE