ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Τα καλύτερα spray αλατόνερου για beach waves

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί τα beach waves είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού και γιατί τα θέλουμε σα τρελές στα μαλλιά μας 24 ώρες το 24ωρο. Κι ενώ μία βουτιά στη θάλασσα αρκεί για να τα πετύχουμε, το να μείνουμε ώρες ολάκερες- μη πω μέρες- με το θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά μας, δεν είναι καλή ιδέα. Για την ακρίβεια καθόλου καλή. Το αντίδοτο, λοιπόν, ακούει στο όνομα spray αλατόνερου. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε σε νωπά μαλλιά, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά ή με το πιστολάκι, είτε σε στεγνά προκειμένου να πετύχεις περισσότερο όγκο-σώμα στη ρίζα. Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς, διάβασε παρακάτω.

Aveda Texture Tonic

A post shared by Aveda (@aveda_greece) on

 

Από τις τελευταίες αφίξεις στο νεσεσέρ μας και από τις πιο αγαπημένες, όταν θέλουμε να πετύχω ένα ανάλαφρο, φυσικό και ανεπιτήδευτο hairlook οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με το 94% της σύνθεσής του να είναι φυσικής προέλευσης συνδυάζει μια μοναδική ισορροπία συστατικών όπως χοντρό αλάτι που χαρίζει ατημέλητο κράτημα αλλά και ζάχαρη που αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, μαλακά και ανάλφρα. 

Bumble & Bumble Surf Spray

 

Σταθερά αγαπημένη και κλασική επιλογή- εδώ και χρόνια- αν θέλεις να πετύχεις beach waves παρόμοια με αυτά των surfers. Εμπλουτισμένο με θαλασσινό αλάτι, χαρίζει όγκο και υφή, κράτημα αλλά και χαλαρό ματ φινίρισμα με λίγες μόνο κινήσεις.

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz

Δημιουργεί ατίθασο λουκ παραλίας, ενώ παράλληλα, προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση και την ηλιακή ακτινοβολία.  Για πιο ατημέλητη υφή, στεγνώνεις με πιστολάκι αφού πρώτα ψεκάσεις και δώσεις σχήμα στα μαλλιά σου.

Estee Lauder Bronze Goddess Summer Waves Salt Spray for Hair

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

Ελαφρά αρωματισμένο με το σαγηνευτικό άρωμα Bronze Goddess Eau Fraîche, αυτό τo ανάλαφρο spray εμπλουτισμένο με αλάτι είναι η νέα limited edition προσθήκη στην οικογένεια της Estee Lauder. Χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά και την επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση της παραλίας, ενώ παράλληλα περιέχει φίλτρα UV, που συμβάλλουν στην προστασία των μαλλιών απο τις επιπτώσεις της ξηρότητας που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Ιδανικό για όλους τους τύπους των μαλλιών.

Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues Beach Wave Hair Spray

A post shared by Kerastase (@kerastase_official) on

Με 99% φυσικής προέλευσης σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αλόης και ζάχαρη, υπόσχεται φυσική, «après- surf» υφή στα μαλλιά, αναδεικνύοντας τη λάμψη τους. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται το γεγονός πως προσφέρει 48 ώρες βαθιάς ενυδάτωσης, διαμορφώνει και ελέγχει το φριζάρισμα χωρίς να σκληραίνει καθόλου τα μαλλιά, σχηματίζοντας μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στους εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες.

Intermed Luxurious Hair Sea Mist

A post shared by @intermed_sa on

Έχοντας στη σύνθεσή του αλόη, κερατίνη και προ-βιταμίνη Β5,  xαρίζει κυματιστά μαλλιά παραλίας, δίνοντάς τους τον όγκο και την υφή που επιθυμείς, ενώ παράλληλα περιποιείται & θρέφει την τρίχα.Ο καλύτερος τρόπος να το εφαρμόσεις είναι πριν κοιμηθείς να πλέξεις δύο κοτσίδες στα μαλλιά σου, να ψεκάσεις με το mist και να τις λύσεις όταν ξυπνήσεις.
 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/hbgoodie