BAFTA AWARDS

BAFTA Awards 2017: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς

Τα φετινά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ολοκληρώθηκαν κι άλλο ένα κόκκινο χαλί γεμάτο λαμπερές εμφανίσεις είναι στη διάθεσή μας να το αναλύσουμε. Πέρα από τα φορέματα που επιλέγουν οι διάσημες κυρίες και πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον, κάτι ακόμα που χρήζει της προσοχής μας και του σχολιασμού είναι τα beauty looks. Μαλλιά και μακιγιάζ που συνοδεύουν άψογα τα φορέματα και αναδεικνύουν τα red carpet looks έχουν πάντα κυρίαρχο ρόλο στις εμφανίσεις των celebrities.

Η αλήθεια είναι ότι στην απονομή των βραβείων BAFTA φέτος, όλες σχεδόν οι κυρίες που πιθανότατα σου τράβηξαν την προσοχή στράφηκαν προς τις πιο minimal και κομψές επιλογές. Καμία πρωτοτυπία και κανένα τολμηρό χτένισμα ή μακιγιάζ δεν θα δεις. Πρέπει να αρκεστείς στα ελάχιστα updos, τους απλούς κυματισμούς και στα μακιγιάζ σε natural αποχρώσεις στην πλειοψηφία τους.

Nicole Kidman

© Getty Images / Ideal Image

Με ανάλαφρα ίσια μαλλιά με ένα flawless makeup look και μία ελαφριά plum απόχρωση για τα χείλη, η Nicole Kidman για ακόμα μία φορά παραμένει πιστή στο φυσικό αποτέλεσμα.

Emily Blunt

© Getty Images / Ideal Image

Retro style beauty look με διακριτικό eyeliner για να τονίσει όσο χρειάζεται το βλέμμα, επέλεξε η αριστοκρατική Emily Blunt. Το κομψό updo ταίριαζε άψογα με το λαμπερό πρόσωπό της ενώ άφηνε στο μπούστο του φορέματος το χώρο που χρειαζόταν για να αναδειχθεί.

Amy Adams

© Getty Images / Ideal Image

H Amy Adams τράβηξε όλα τα μαλλιά της πίσω σε ένα απλό σινιόν και άφησε το χρώμα τους να κάνει αντίθεση με το πράσινο του φορέματος. Όσο για το μακιγιάζ, έκανε πολύ καλά και φώτισε το βλέμμα της με μία shimmering σκιά που αναδείκνυε το υπέροχο χρώμα τους.

Penelope Cruz

© Getty Images / Ideal Image

Η sexy ηθοποιός αν και δεν έκανε την καλύτερη επιλογή στο φόρεμα, στο beauty look τα κατάφερε μία χαρά. Ένα υπέροχο, ανέμελο καρέ με τις χαρακτηριστικές της αφέλειες κι ένα μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις έκαναν την Penelope Cruz να λάμπει στο κόκκινο χαλί.

Emma Stone

© Getty Images / Ideal Image

Σε αυτό το κόκκινο χαλί, η Emma Stone επέλεξε ένα πιο ήπιο hairstyle με μία κομψή χωρίστρα στο πλάι και ίσια μαλλιά που καταλήγουν όλα στην πλάτη της. Στο μακιγιάζ έμεινε πιστή στα χρώματα που ταιριάζουν με αυτό των μαλλιών της, ενώ το dark plum στα χείλη της έδινε την πινελιά που χρειαζόταν το beauty look της.

Michelle Williams

© Getty Images / Ideal Image

Η Michelle Williams έχει επιλέξει μία μινιμαλιστική γραμμή στο μακιγιάζ που την κάνει πάντα να φαίνεται φρέσκια και λαμπερή. Το pixie haircut (που της πάει πολύ) έχει το καλύτερο styling που θα μπορούσε για τη βραδιά.

Kate Middleton

© Getty Images / Ideal Image

Λαμπερό μακιγιάζ με διακριτικά τονισμένο βλέμμα και χείλη σε φυσικές αποχρώσεις διάλεξε για την εμφάνισή της στο Albert Hall η Δούκισσα του Cambridge. Για το hairstyle επέλεξε ένα εντυπωσιακό -ίσως λίγο υπερβολικό- updo που έδενε με τον floral χαρακτήρα του φορέματος.

Felicity Jones

© Getty Images / Ideal Image

Smokey eye makeup σε earthy αποχρώσεις και nude χείλη και για την Felicity Jones. Η χωρίστρα στη μέση και τα φυσικά ίσια μαλλιά της, της χάρισαν μία ακόμα elegant πινελιά.

Taylor Hill

© Getty Images / Ideal Image

Επιτέλους μία sexy εμφάνιση στα βραβεία BAFTA από την Taylor Hill. Eyeliner με έμπνευση από τα catwalk trends, nude lips και sleek side-part updo ταίριαξαν αρμονικά κι έδωσαν αυτό το άψογο αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image