BAFTA AWARDS

6 ματ κόκκινα κραγιόν για να πετύχεις τα sexy χείλη της Jennifer Lawrence

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Tα βραβεία BAFTA ολοκληρώθηκαν και οι A-list celebrities έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή τελετή της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.  Κι ενώ το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των περισσότερων κυριών κινήθηκαν σε «ήσυχους», nude και γήινους τόνους, η Jennifer Lawrence έκανε τη διαφορά επιλέγοντας μία κόκκινη ματ απόχρωση στα χείλη της.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Και επειδή- δεν θα στο κρύψω- αυτή η εμφάνιση της Jennifer ήταν μέσα στις 3 αγαπημένες μας από τη φετινή απονομή, βρήκαμε και σου προτείνουμε 6 τέλεια κόκκινα ματ κραγιόν που έκαναν πρόσφατα το ντεμπούτο τους στα ράφια των καταστημάτων, προκειμένου να πετύχεις κι εσύ ένα αντίστοιχο look.

Smashbox, Always On Matte Liquid Lipstick στην απόχρωση Bawse

 

Αδιάβροχο, μένει σταθερό για ώρες, ενώ η τεχνολογία Advanced Polymer που διαθέτει εξασφαλίζει πως για 8 ώρες το χρώμα θα κρατήσει τη ζωντάνια του όπως τα πρώτα λεπτά που το απλώνεις στα χείλη σου. Η υγρή, ματ σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το Primer Oil complex που κρατάει μαλακά και απαλά τα χείλη όσο το φοράς.

Sephora, Rouge à Lèvres #Lipstories στην απόχρωση A Little Magic

 

H Sephora Collection ανανεώνει το εμβληματικό της κραγιόν και παρουσιάζει νέες ζωηρές αποχρώσεις, χωρίς φίλτρα. Αυτό το φλογερό κόκκινο δεν χρειάζεται καν ανανέωση, έξτρα χρώμα ή λάμψη για να σου χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Άλλος ένας λόγος να γίνει το αντικείμενο του πόθου σου; Η νέα μοναδική συσκευασία του.

Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lipcolor στην απόχρωση 302 Juiced Up

 

Έντονο, απαλό, με πλήρη ματ κάλυψη και ελαφριά υγρή σύνθεση. To Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor στην απόχρωση 302 Juiced Up γεμίζει τα χείλη με ένα άκρως αποπλανητικό Matte τελείωμα μεγάλης διάρκειας. Οι συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές του που μεταξύ άλλων, είναι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ, χρωματίζουν τα χείλη χαρίζοντάς τους περισσότερο βάθος, διάσταση και περίγραμμα με μία κίνηση.

MAC, Viva Glam Sia Lipstick

 

Limited edition συσκευασία με την υπογραφή της Sia σε ζεστό, ζωηρό κόκκινο χρώμα με ματ τελείωμα για ένα γεμάτο αποτέλεσμα στα χείλη. Plus: Από το 1994, κάθε cent της τιμής πώλησης του M·A·C VIVA GLAM Lipstick και Lipglass δίνεται για την ενίσχυση γυναικών, ανδρών και παιδιών που φέρουν τον ιό HIV/AIDS.

GigiXMaybelline, Gigi Hadid Lipstick West Coast Glow στην απόχρωση Lani

 

Το απόλυτο Maybelline IT Girl, Gigi Hadid, δημιούργησε τη δική της limited edition make-up collection για τις beauty lovers και αυτό το φλογερό κόκκινο ματ κραγιόν είναι ιδανικό για sexy εμφανίσεις.

YSL Tatouage Couture Matte Stain στην απόχρωση 12 Red Tribe

 

Πιο cool και πιο ματ από ποτέ, το Tatouage Couture Matte Stain στην απόχρωση 12 Red Tribe μετουσιώνει την τάση των τατουάζ σε μια πολυτελή σύνθεση που δημιουργήθηκε μόνο για «επαναστατημένα» χείλη. Προσφέρει μεγάλη διάρκεια, σταθερότητα και ακριβή εφαρμογή χάρη στις 3 φορές περισσότερες χρωστικές του.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP