BEAUTY

Αυτή η μάσκα με βρώμη είναι ό,τι καλύτερο για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου

Ξεκίνησε ως αγγλική λατρεία, αλλά σύντομα  έγινε superfood τάση, αποκτώντας φανατικούς fans σε όλο τον κόσμο σε σημείο που α) το hashtag του αυτή τη στιγμή που μιλάμε απαριθμεί περισσότερα από 1.5 εκατομμύριο shares στο Instagram και β) γίνεται  βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα ομορφιάς. Κι αν λατρεύεις το porridge και έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα δεν γίνεται να μην λατρέψεις την ολοκαίνουργια μάσκα προσώπου από τη The Body Shop, Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask.

 

Με 100% vegan σύνθεση, η νέα μάσκα καταπραΰνει την ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα, έχοντας μια απολαυστική, κρεμώδη υφή. Εκτός από νιφάδες βρώμης από το Ηνωμένο Βασίλειο, περιέχει βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία και βιολογική αλόη βέρα από το Μεξικό, συστατικά που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες αλλά και προβιοτικά, δηλαδή θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του αόρατου προστατευτικού φιλμ της επιδερμίδας και κάνουν τη μάσκα αυτή ακόμη πιο ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

Παράλληλα,  ανακουφίζει από την αίσθηση τραβήγματος και φαγούρας ενώ προσφέρει ήπια απολέπιση και αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, αφήνοντάς την αισθητά πιο λεία, πιο απαλή και καλά ενυδατωμένη.