BEAUTY

Αυτή είναι η ωραιότερη ενυδατική προσώπου για εκείνον

Σε περίπτωση που σε ρωτήσει και για να μη σε πιάσει αδιάβαστη, κοίτα να ξέρεις να του προτείνεις αυτή τη μία σωστή και υπερτέλεια ενυδατική που θα φρεσκάρει, δροσίσει και τονώσει την επιδερμίδα του. Ξέρεις καλά άλλωστε ότι και το δικό του πρόσωπο έχει ανάγκες, ακριβώς όπως έχει και το δικό σου. Μη σου πω και περισσότερες, καθώς το συχνό ξύρισμα δεν διευκολύνει και πολύ την κατάσταση μιας ήδη αφυδατωμένης επιδερμίδας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δεις την επιδερμίδα του θαμπή κι άτονη ή σου παραπονεθεί για τράβηγμα σ’ αυτή, πρότεινέ του μια ενυδατική που ενώ ενυδατώνει φουλ, ενισχύει παράλληλα και τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας για 24 ολόκληρες ώρες.

 

Κι εδώ έρχεται η πρόταση κι εννοείται αποστήθισε: Clinique For Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate. Πρόκειται για μια σούπερ πρωτοποριακή τεχνολογία Liquid-Sphere, που συνδυάζει συστατικά που δεσμεύουν το νερό με ενθυλακωμένα αντιοξειδωτικά, για να σπάει το φαύλο κύκλο της ξηρότητας και του περιβαλλοντικού στρες που μπορεί να κάνει την ανδρική επιδερμίδα να αφυδατώνεται (ειδικά μετά τον ήλιο) και να δείχνει γερασμένη, αφήνοντας στο μεταξύ κι αυτό το ενοχλητικό αίσθημα τραβήγματος. Σ’ άλλα ωραία, αυτό το gel απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την επιδερμίδα πάρα πολύ άνετη και σίγουρα δροσερή. Και προς γνώση σου, αλλά και δική του είναι κι Oil-free. Να τους πεις να τη χρησιμοποιεί πρωί και βράδυ. Ναι;

εις το επανιδείν

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!