BEAUTY

Αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ είναι φτιαγμένα για ένα τροπικό καλοκαίρι

Καλοκαίρι και #tropicalmood πάνε μαζί. Οι επόμενοι  συνειρμοί στο μυαλό μας έρχονται κάπως αυτόματα. Είσαι σε μία τροπική παραλία, με πλούσια βλάστηση και επιβλητικά βουνά, τεράστια αμμουδιά, καταγάλανα νερά κάτω από ένα κοκκοφοίνικα να απολαμβάνεις ένα δροσερό κοκτέιλ. Κάπως έτσι, καταλαβαίνεις, πως οτιδήποτε συνοδεύεται από το επίθετο «τροπικός» γίνεται αγαπημένο μας. Η σειρά μακιγιάζ Tropical summer by Cien δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, μιας και περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν ακριβώς αυτό το σκοπό: να δημιουργήσουν ένα tropical makeup look. Παρακάτω θα βρεις μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε:

Κεφάλαιο: Ζουμερά Χείλη

Ένα μολύβι χειλιών και ένα κραγιόν είναι το απαραίτητο combo για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα χείλη σου. Δικές μας αγαπημένες αποχρώσεις,  Lady Rose και Sweet Apricot αντίστοιχα.

 

Αν πάλι θέλεις ένα πιο juicy εφέ, δεν έχεις παρά να απλώσεις μια γενναιόδωρη ποσότητα από ένα lip gloss στα χείλη σου, δίνοντας έμφαση στο κέντρο.  Με super ενυδατική υφή που διατηρεί τα χείλη απαλά, θα απογειώσουν την εμφάνισή σου. Αγαπημένη μας απόχρωση η Peach Sorbet.

 

Βλέμμα που εντυπωσιάζει

Είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις το απόλυτα tropical μακιγιάζ ματιών; Αρχικά άπλωσε τις σκιές ματιών και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το υγρό eyeliner με πλούσιο καφέ χρώμα που σου χαρίζει διάρκεια και ματ αποτέλεσμα.

 

 

 

Δώσε στις βλεφαρίδες σου πλούσιο όγκο, έντονο χρώμα και τέλειο διαχωρισμό με την μάσκαρα Volume Extreme Lashes. To βουρτσάκι της φτάνει ακόμα και στην πιο μικρή βλεφαρίδα και δε δημιουργεί κόμπους. Plus, αν θέλεις ένα αποτέλεσμα που να διαρκεί μπορείς να δοκιμάσεις την αδιάβροχη μάσκαρα Push Up.

 

Sunkissed επιδερμίδα

Tropical makeup look χωρίς bronzer γίνεται; Δε γίνεται! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την απόχρωση της πούδρας που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου.

 

Είσαι έτοιμη!

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα της σειράς μακιγιάζ Tropical summer by Cien, στο πλησιέστερο κατάστημα Lidl της περιοχής σου, μιας και συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές.