BEAUTY

Αυτά είναι τα beauty sets που θέλουμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας

Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε και είμαστε μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα. Οι υποχρεώσεις πολλές και ο ελεύθερος χρόνος για να επιλέξουμε τα δώρα που θέλουμε για τους αγαπημένους αλλά και τον εαυτό μας λίγος. Μην ανησυχείς καθόλου! Είμαστε εμείς εδώ για να σε οργανώσουμε και να σου προτείνουμε τα καλύτερα beauty sets  που αξίζουν να έχουν μια θέση κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Γιατί τι καλύτερο από ένα beauty set που θα σε κάνει να λάμψεις τις φετινές γιορτές, συγκεντρώνοντας τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς;

Τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, ανακαλύψαμε το μυστικό της λάμψης και της νεότητας της επιδερμίδας μας στα ολοκαίνουργια Beauty Christmas Box της Cleria! Με άκρως εορταστικό packaging είναι ιδανικά για τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, που θέλουν να αναδείξουν την αληθινή  ομορφιά που κρύβεται μέσα τους, περιέχοντας μερικά τα αγαπημένα και best seller Cleria προϊόντα.

 

Αρχικά, για τις νεανικές επιδερμίδες, το χριστουγεννιάτικο Cleria First Beauty Christmas Box περιλαμβάνει τα δύο must have προϊόντα για τη σωστή περιποίησή τους: Την πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικούς παράγοντες  First Step Cream για το πρόσωπο, που σε πρώτη φάση απαλύνει τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ σε δεύτερη,  προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και πρόωρη γήρανση  και την Hydrating Velvet Lotion, ένα πολύ απαλό γαλάκτωμα σώματος, με διακριτικό υπέροχο άρωμα, πλούσιο σε ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

 

Έπειτα, για τις ώριμες επιδερμίδες θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι στο φανταστικό  Lift Beauty Christmas Box, το χριστουγεννιάτικο κουτί που περιέχει την αγαπημένη μας κρέμα προσώπου Lift Effect Cream για 24ωρη βαθιά ενυδάτωση, αύξηση σφριγηλότητας, αντιοξειδωτική προστασία και μείωση ρυτίδων & λεπτών γραμμών- και όλα αυτά χάρη στο έλαιο μαστίχας και αντιγηραντικούς παράγοντες-  και την κρέμα ματιών Eye Perfection Cream, που μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα, αυξάνει την ελαστικότητα στο πάνω και κάτω βλέφαρο.

 

Με δύο λόγια, σε αυτά τα beauty sets θα βρεις α) όσα χρειάζεσαι για να είσαι λαμπερή πριν, κατά τη διάρκεια και φυσικά, μετά τις γιορτές και β) όσα αξίζει να κάνεις δώρο εκτός από τον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου.