BEAUTY

Αυτά τα κεριά μυρίζουν Χριστούγεννα

Είναι οι μυρωδιές και οι συνδυασμοί από βανίλια, μήλο, πορτοκάλι, σανταλόξυλο, μέλι, έλατο, πεύκο, κεχριμπάρι, κανέλα αλλά και του φρεσκοκαμμένου βούτυρου από κουραμπιέ που μπορούν αυτομάτως -ακόμη και με τα μάτια κλειστά- να σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood και να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Ακόμη και μετά από μία δύσκολη μέρα, ακόμη κι αν οι μέρες για την άδειά σου κυλούν αργά αλλά βασανιστικά.

Τα αρωματικά κεριά έχουν δικαιωματικά την τιμητική τους αυτή την περίοδο μιας και είναι αυτή η μικρή μα σημαντική κίνηση πολυτέλειας που θα μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα του χώρου σου σε χρόνο dt, αποτελώντας παράλληλα το ιδανικότερο δώρο, τόσο για εσένα την ίδια, όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, παραδοσιακά, κάναμε τη λίστα με αυτά που έχουμε (ή θα θέλαμε να έχουμε) στο τραπέζι του σαλονιού μας.

Diptyque, The Legend of the North Exquisite Almond Candle

 

Για τον εορτασμό του τέλους του έτους ο Pierre Marie & η diptyque επινόησαν έναν χειμερινό μύθο χρησιμοποιώντας πνεύματα από μύθους της λαογραφίας.Κάθε κερί αυτής της συλλεκτικής έκδοσης, μέσα από το design και το άρωμά του εκπροσωπεί κάθε ένα από τα πνεύματα αυτού του μύθου. Το Exquisite Almond Candle εμπνευσμένο από την αμυγδαλόπαστα που φτιάχτηκε από την μαγική καμπάνα του πνεύματος του Νότου, τη λαίμαργη αρκούδα. Κύριες νότες του: Το  αμύγδαλο, το ηλιοτρόπιο και οι σπόροι τόνκα.

Jo Malone Orange Bitters Home Candle

 

Πάρτε δύο δόσεις από κίτρο, προσθέστε γλυκό μείγμα από πορτοκάλι και ώριμο μανταρίνι. Ολοληρώστε με λίγο πικρό πορτοκάλι για να αναδυθεί το πλούσιο δαμάσκηνο και μια βάση από αισθησιακό σανταλόξυλο και κεχριμπάρι.

Molton Brown Muddled Plum Single Wick Candle

 

Φέρε τη χαρά της εορταστικής περιόδου στο σπίτι σου με τα αρωματισμένα δαμάσκηνα, το ζεστό σαφράν και το πλούσιο ώριμο ρούμι που περιέχονται σε αυτό το αρωματικό κερί.

Zara Αρωματικό κερί gingerbread

Σε κόκκινη, άκρως χριστουγεννιάτικη συσκευασία, αυτό το αρωματικό κερί μυρίζει πραγματικά μπισκότα gingerbread!

Acqua Di Parma Artist Edition Colonia Candle

 

Ένα κερί special edition που αναδίδει το εμβληματικό άρωμα της Colonia. Τη συσκευασία έχει επιμεληθεί ο Βρετανός καλλιτέχνης και art director Clym Evernden που ξεχωρίζει για το ζωηρό και απίστευτα κομψό του στυλ καθώς τα σχέδιά του χαρίζουν μια όμορφη τέλεια ατέλεια πινελιά τέχνης.

Maison Francis Kurkdjian Mon beau Sapin candle

 

Ένα εμβληματικό κερί για την περίοδο των εορτών. Σαν να έχει βγει από ένα δάσος, το άρωμά του φέρνει στο νου το πιο παραδοσιακό γιορτινό δέντρο, το έλατο. Η λαμπερή του διακόσμηση με τα άγρια ζώα και τις νιφάδες του χιονιού θα διακοσμήσει τον χώρο σου, ενώ το άρωμά του θα χαρίσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

H&M Boxed 4-pack scented candles

Αμαρυλλίς, υάκινθος, γκι, ελλέβορος είναι τα αρώματα που θα βρεις σε αυτή τη μικρή αρωματική συλλογή κεριών της H&M

Sandrine & Jo Ζεστή Κανέλα

 

Το πλούσιο άρωμα κανέλας θα σε γεμίσει συναισθήματα χαράς και ευχαρίστησης. Θα αναπολήσεις πολύτιμες στιγμές γεμάτες ζεστασιά και ρομαντισμό με αυτούς που αγαπάς,ταξιδεύοντας με το μεθυστικό άρωμα των φυσικών κεριών σόγιας από την Sandrine & Jo.

Waks Sweet fig & pomegranate

Νότες από γλυκό σύκο και ρόδι, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις μετά από μία δύσκολη μέρα, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Last but not least, το κερί του οίκου Emaux de Longwy (θα το βρεις στο Heaven On Earth)  θα μετατρέψει το σπίτι σου σε ένα παραμυθένιο μέρος, γιατί μην ξεχνάς πως κάποιες ιστορίες μένουν για πάντα στην καρδιά μας.