CLINIQUE

Κορίτσια είμαστε, ωραιότατα λάθη ομορφιάς κάνουμε

Συνηθίζεις να κάνεις ένα ή και περισσότερα λάθη ομορφιάς; Κανένα πρόβλημα γιατί όλες έτσι μαθαίνουμε. Αν δεν κοιμηθείς έστω κι ένα βράδυ με μάσκαρα και μέικαπ, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τo καθιερωμένο 3 step και δεν ξυπνήσεις με μουτζουρωμένα μάτια, σπασμένες βλεφαρίδες και άτονη όψη ή αν δεν φορέσεις αντηλιακό μια μέρα που ο ήλιος είναι δυνατός κι εσύ κυκλοφορείς ανενόχλητη στην πόλη και δεις το βράδυ το αποτέλεσμα αυτού, τότε δεν θα ξέρεις πώς είναι να κάνεις αληθινά λάθη ομορφιάς.

Αν δεν πάθεις, λοιπόν δεν θα μάθεις, λένε και πράγματι έτσι είναι.

 

Τσέκαρε ωστόσο τα πιο συνηθισμένα λάθη ομορφιάς (που κάνουμε όλες μας, μην αγχώνεσαι) και κοίτα να τα αποφεύγεις όσο μπορείς και γίνεται.

– Επίλεξε προϊόντα περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου κι όχι απαραίτητα με τον τύπο σου. Άλλο προϊόν χρησιμοποιείς για ενυδάτωση, άλλο για αναζωογόνηση, άλλο για αντηλιακή προστασία, άλλο για επανόρθωση, κλπ.

– ‘Αντε και χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα περιποίησης, τα χρησιμοποιείς με τη σωστή σειρά; Παίζει κι αυτό το ρόλο του, έτσι ώστε να δουλεύουν σωστά. Κάθε προϊόν έχει την ώρα του.

– Όταν το μεικαπ σου γίνεται κονσίλερ και το κονσίλερ μεικαπ πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν. Κάθε προϊόν κάνει τη δουλειά του.

πι.ες: Η μόνη αληθινή συμβουλή μου εδώ είναι να μην κάνεις βιαστικά κι απερίσκεπτα πράγματα γενικά. Κάνε μια δεύτερη σκέψη κι αν τελικά κάνεις τα λάθη, κάνε κι ένα #beautylike γι’ αυτά! Πώς θα μάθεις;

Εδώ είμαι άλλωστε για να μοιραζόμαστε διάφορα και να τα λέμε όλα μεταξύ μας. 

εις το επανιδείν