ΣΩΜΑ

Ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Αυτό το τρικ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

Είναι η στιγμή που έχεις φύγεις από το σπίτι και μέσα στον πανικό σου, έχεις ξεχάσει βασικά πράγματα, όπως το πορτοφόλι, τη μάσκα, την ταυτότητα, το δίπλωμα ή να βάλεις αποσμητικό.

Και ναι, πίστεψέ με, μέρες που είναι (καλοκαιρι- καύσωνας), ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να βγαίνεις από το σπίτι χωρίς τη μάσκα και το αποσμητικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς- τι σου φταίει ο διπλανός σου- ή να μετακινηθείς με τα πόδια- κίνηση που με μαθηματική ακρίβεια θα σε κάνει να ιδρώσεις.

Τα πράγματα δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα. Βρήκαμε- για  την ακρίβεια διαβάσαμε και σου μεταφέρουμε ένα θαυματουργό τρικ που θα σου λύσει τα χέρια- στην περίπτωση που ξέχασες το αποσμητικό- κάτι τέτοιες δύσκολες ώρες σαν κι αυτές.

Η κίνηση- ματ αν ξέχασες το αποσμητικό σου:

Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να βγάλεις από την τσάντα σου το αντισηπτικό χεριών (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ). Ιδανικά, αν δεν έχει άρωμα, ακόμα καλύτερα.

Τα πράγματα απλά. Αφού σκουπίσεις τις μασχάλες σου, ρίξε μία ποσότητα του αντισηπτικού στα χέρια σου και άπλωσε στη συνέχεια στις μασχάλες σου. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την ποσότητα. Περίμενε μερικά λεπτά μέχρι το αντισηπτικό να στεγνώσει με τον αέρα της ατμόσφαιρας. Είσαι έτοιμη!

via GIPHY

Κι αυτό γιατί, τα αντισηπτικά χεριών περιέχουν οινόπνευμα που σκοτώνει τα βακτήρια, που με τη σειρά τους είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία της κακοσμίας που αναδύει το σώμα μας, όταν ιδρώνουμε. Ακόμη, το οινόπνευμα βοηθά επίσης να εξατμιστεί ο ιδρώτας.

ΥΓ. Και τώρα, κάνε μας τη χάρη να διπλασιάσεις το στοκ του αποσμητικού σου στο ραφάκι του μπάνιου σου,  στο συρτάρι του γραφείου σου και ένα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις…